Arkadaşlar burda alt sürüm 1 dediği nedemek? View Post
Arkadaşlar burda alt sürüm 1 dediği nedemek? View Post
Android 14 A54 OEM kilidini açma problemi bu konuda yardımcı olabilicek arkadaş varmı oem kilidi açılmıyor View Post
Başlıktada yazdığı gibi herhangi bir kronik problemi varmı gecikme oluyormu mikrofon kalitesi nasıl kullananlar yorun yapabilirmi View Post
A53 kullanıyorum Telefonu tam şarj olunca çıkarıyorum, İnternet daima açık, 5g açık Güç tasarrufu ve karanlık mood hariç hiç bir kısıtlama yapmıyorum... View Post
Ocakta Gelecek Ama Android 14 Geldiği Zaman Hard Reset Atmalımıyım Çünkü Giriş Seviye Cihazlar Normaldede İşlemcileri **bleep** Oluyor Kasıyor Büyük... View Post
A52 cihazimda AOD saati ekranin sol kısminda olacak şekilde ayarliyorum ekrani açıp kapayınca yukarda solda oluyor aç kapa yapinca sol alt köşeye... View Post
1 yıl sonra yine aynı sorun Bu sorun telefonu yeniden başlatınca düzeliyor fakat merak ettiğim konu bu sorunu ben dışında yaşayan var mı?... View Post
Tam beş defa servise gitti arıza yok diyorlar şebeke donma ses kesilmesi ve medya kalırken devam ediyor.git tüketici haklarına şikayet.et diyorlar... View Post
Samsung Internet'e girdiğimde tüm yer imlerimin, bookmark bar hepsinin silindiğini gördüm. Telefonumun ayarlar kısmından bildirim geçmişine... View Post
Vietnam sürümünü kurdum yarın gün içinde daha fazla test edip türkiye sürümü gelene kadar sabredebilirsem artısını eksisini paylaşırım . NOT : Çok... View Post
User | Likes Count |
---|---|
356 | |
289 | |
210 | |
184 | |
175 |
User | Count |
---|---|
47 | |
46 | |
31 | |