cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Uygulama simgeleri Kendi Kendine Yer Değişitiriyor

(Topic created on: 02-06-2021 08:31 PM)
276 Views
Alipasa1278
Active Level 5
Options
Galaxy A

A30s Telefonu Kapatıp Açınca Her Seferinde 2 uygulamanın yeri kendiliğinden değişiyor, Uygulamayı Alıp Olması Gereken Yere koyuyorum Ama telefonu power tuşuna basıp kapatınca ve geri açtığımda o iki uygulama alt sütüne iniyor !!

19 Comments
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
telefonum geliştirici seçenekleri ile oynadınız mi peki doğal olarak mi kullanıyorsunuz
Alipasa1278
Active Level 5
Galaxy A
Geliştirici Seçeneklerine evet uğraştım ama ne yapmıştım hatırlayamiyorum
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
format atın hard reset yada fabrika ayarlarına dönün titreşim bu yüzden oluyor dur 01x 0.1 0.5 .05 mi yaptınız,
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
animasyonlari azalt animasyonlari kapalı tut bu telefonun bir özelliği ama siz animasyonlari azalt yapıp telefon hakkında yazlim bilgileri geliştirici seçenekleri değiştirdiniz mi animasyonlari azalt ile onun bir bağlantısı var ama benim telefon gayet hızlı geliştirici seçeneklere gerek duymadim hiç
Alipasa1278
Active Level 5
Galaxy A
Aslında Telefenum benimde hızlı, ama o animasyonlardan gıcık kapıyorum yani o animasyonlar oldukça sinirleniyorum
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
Tek çözüm fabrika ayari hocam oda olmaz ise hard reset deneyin baska size önereceğim birsey yok cihazda root olmadıkça hepsinin çözümü var
Alipasa1278
Active Level 5
Galaxy A
01 x01.05 nedir ?
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
geliştirici seçenler ayarlari ayrıca şarjda hizli biter sizin bu yüzden animasyon ayari sanırım grafik ayari gibi bisey
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
×.05 yapin yada youtubede var ayarlari ama hangisi bende net bilmiyorum
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Alipasa1278,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes