cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonun arkası sürekli toz leke oluyor neden acaba

(Topic created on: 08-14-2022 07:47 PM)
380 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Bide kılıf olduğu halde sürekli oluyor ve olan lekeler Bi türlü çıkmıyor ne yapsak çıkartırım şimdiden teşekkür ederim😊

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy A

Nemli bir bez ile silmeyi dene toz yada pislik gitmezse, serviste incelemeleri için götürebilirsin yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

View solution in context

0 Likes
15 Comments
Kandemirr
Active Level 8
Galaxy A
bendede aynı şey var, pılastik kılıf (beyaz),turuncu lekeler var malesef çıkmıyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hm peki
Galaxy A
Onlar cikmiyan lekeler a31 ve a50m de mevcutu ozellikle siyah ve mavi renk cihazlarda oluyor 2 sindede seevise verdim ucretsiz arka kapak degisimi yapildi sizde verin servise kapak degisir ucretsiz
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hm tekrar deneyeceğim çıkmazsa veririm servise
Galaxy A
Tabikide ozellikle belirtin cikmayan lekeleri ve arka kapak degisimi isteyin diyarbakirdaki servis a31 a50 ve a21s cihazlarimin kapak degisimi yapti **bleep** mazeleri kotu oldugu icin leke cikiyor degistirmeyi kabul etmezlerse tuketici hakem heyetine basvurun
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Siyah ve mavi cihazlarda oluyor derken anlamadım da kılıf renklerden mi bahsediyorsunuz
0 Likes
Galaxy A
Hayir cihazin kendi rengi olan siyah ve mavi ozelikle bu renk degistirenler varya tam siyah degik tam mavi degil a50 a21s a31 serilerindeki paylastigim renkteki siyahimsi gibi cihazlrda oluyor beyaz renklide hic denk gelmedim bu soruna Screenshot_20220814-201806_Chrome.jpg
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Şimdi anladım benim cihaz a51 rengi de beyaz
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende buzlu kılıf var bide tank kılıf onlarda leke yapabilir mi aynı böyle 20220731_115841235_1876_1659257921.jpg
0 Likes