cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonun cepte açılması hkk.

(Topic created on: 07-11-2024 03:28 PM)
468 Views
KEMSA
Active Level 10
Options
Galaxy A
Arkadaşlarım merhaba
Samsung A34 telefonum cebimdeyken telefonumunda kayıtlı olan acil durum bilgileri, yani kısacası hangi ilaçları kullanıyorum adresim telefonum yakınlarımın isimleri acil durumda haber verilecek kişiler ve bunlar sürekli cebimdeyken açılıyor eskiden açılmıyordu bu arada telefonun ayarlarından cepteyken ekran açılmasını koruyacak mod aktif olduğu halde bunlar oluyor.Bir yerde bir hata var Bir türlü bulamıyorum bu niçin açılıyor bilen arkadaşımız varsa lütfen bana yardımcı olabilir mi. Sağlıklı günler dileklerimle hoşça kalın. 
Saygılarımla💐❤️🙏

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Abi a34'ün kronik sorunu olabilir. Babamdada aynı telefon var her zaman o sorun oluyor halletmeye çalışıyordum düzelmiyor yani tekrar aynı sorun oluyordu. O yüzden büyük ihtimalle kronik bir sorun.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu ayarı kapatmaniz sorununuzu çözer1720702050845_1720702050839_0.jpg

View solution in context

Solution
DarkOrbitA34
Active Level 8
Galaxy A
Ağabey bu sorun bende de var fazla olmuyor diye idare ediyorum şikayetvar sitesinde de görüyorum telefon cepte sürekli şifre deniyor 24 saat sonra tekrar deneyin diyor diyenler var uzun süre cebinizde tutacaksanız cihazı tamamen kapatıp idare edebilirsiniz sorun devam ediyorsa ve kilidi açmakta sorun yaşarsanız bu cihazdan kurtulun servise verseniz bile birsey yapacaklarını sanmıyorum

View solution in context

8 Comments
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Abi a34'ün kronik sorunu olabilir. Babamdada aynı telefon var her zaman o sorun oluyor halletmeye çalışıyordum düzelmiyor yani tekrar aynı sorun oluyordu. O yüzden büyük ihtimalle kronik bir sorun.
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Yaklaşık bir ay kadar bir süredir bu oluyor bu önceden olmuyordu ve ben bu konuda çok hassasım çok dikkatli koyarım telefonu cebime ama niçin dediğin gibi acaba yazılımla gelen kronik bir sorunu mu yoksa ben mi bir hata yapıyorum bilemiyorum cevabın için çok teşekkür ediyorum kardeşim Allah'a emanet ol. 🙏💐
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim. Sizde Allah'a emanet olun 😊🙏
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu ayarı kapatmaniz sorununuzu çözer1720702050845_1720702050839_0.jpg
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Öneriniz için teşekkür ediyorum uygulayacağım.🙏💐
0 Likes
Solution
DarkOrbitA34
Active Level 8
Galaxy A
Ağabey bu sorun bende de var fazla olmuyor diye idare ediyorum şikayetvar sitesinde de görüyorum telefon cepte sürekli şifre deniyor 24 saat sonra tekrar deneyin diyor diyenler var uzun süre cebinizde tutacaksanız cihazı tamamen kapatıp idare edebilirsiniz sorun devam ediyorsa ve kilidi açmakta sorun yaşarsanız bu cihazdan kurtulun servise verseniz bile birsey yapacaklarını sanmıyorum
Bertans21fe
Active Level 5
Galaxy A
Çift dokunup ekran açma aktif se yaz aylarında nemlediyor ve 2 kere basıyomuş gibi algılıyor bunun onune geçmek istiyorsanız ya özelligi kapatmanız lazım yada ekranı dışarı gelecek şekilde koymanız lazım o da tehlikeli ekran kırılma şansı var bir şeye çarpma sırasında seçim sizin
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
İyi akşamlar öneriniz için teşekkür ediyorum siz ve diğer arkadaşlar dan gelen bilgiler ile bayağı bir fikir edindim ve sorunu çözdüm hepinizi çok çok teşekkür ederim.
🙏💐