cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefonumun şifresini unuttum

(Topic created on: 07-14-2024 10:17 PM)
339 Views
Shu_lee
Beginner Level 2
Options
Galaxy A
Telefonumun şifresini unuttum. Telefonu yeni actığım icin parmak izi kullanılmiyor ve google find cihazima baglanamadi napabilirim
12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Format yada servis
DevletZabiev
Active Level 6
Galaxy A
Modeli ne ? Google/Samsung hesabının kullanıcı adı ve şifresini hatırlıyor olman şart cihazı sıfırlama durumunda bile
Shu_lee
Beginner Level 2
Galaxy A
Model A73 Ikisinide biliyorum ama sıfırlama yapmak istemiyorum
DevletZabiev
Active Level 6
Galaxy A
Bilgisayardan Samsung find my phone sitesinden girip telefon şifresini aç yapmayı deneybilirsin
DevletZabiev
Active Level 6
Galaxy A
Ekran şifresi açma özelliği vardı eskiden o sitede şimdi kontrol edince sadece lock erase my data seçeneklerinin aktif olduğunu görüyorum 1720985019539.jpg
Galaxy A
Aynen doğru söylüyor
Galaxy A
Fabrika ayarlarına vermen de biraz zor
TR6201
Active Level 6
Galaxy A
Bu şifre unuttum muhabbetleri 2020 itibari ile geride kaldı sanıyordum çünkü basit bir sorun sonuçta bu apple değil bu bir android ve android kilidini kırmak çok zor bir şey değil 1. Çözüm stock rom atmak hard reset at demi cem yoksa frp olur sıfırlansa bile şifreni yeniden girmeni ister yada bir uygulama var pc den kirabiliyorsun adını unuttum google ye İngilizce yaz telefonumun şifresini unuttum diye YouTube Türkiye de adam akıllı video yok çünkü
0 Likes
Samsung80
Active Level 8
Galaxy A
Telefonun şarjı bitene kadar bekle kapanınca kapalı halde yüzde 50-60 oluncaya kadar şarj et. Sonra stok rom yükle büyük ihtimal işe yarar fakat bilgilerin gider. Stok rom nasıl atılır YouTube den izle.
0 Likes