Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Merhaba. İki cihazı da aynı şarj cihazına bağlıyorum. Adaptör de kablo da 25w. İki telefon da hızlı şarj destekliyor ve açık. Ama A24te şarj alma... View Post
A16 orijinal şarj aleti telefonu şarj etmiyor ama başka telefona taktığımda şarj ediyor ben telefona başka şarj aleti taktığımda şarj oluyor ara sıra... View Post
Samsung a55 ne zaman gelecek bilginiz var mı ? View Post
Pubg oynarken veya arayüzde dolaşırken kasıyor cihaz 6 gün önce de format atmıştım cihaz daha stabilize çalışsın diye ama nafile .... SİZCE NE... View Post
A55 ten a56 geçmem mantıklımı View Post
Cihaz A55 pil performansı sizce nasıl arkadaşlar View Post
Bundle da haberin sitesine git dedim samsung internette açtı sonra arama yaptım internette siteye girdikten bir iki dakika sonra geri tuşunu... View Post
Merhabalar bu sorunu bazı arkadaşlar biliyor kaç gündür uğraşıyordum sağolsunlar bazı arkadaşlar yardımcı olmaya çalıştı fakat çözüm olmadı.Sesin... View Post
yağmura yakalandım görünürde bir şey yok ama sarj girisinde su var diye uyarı verdi telefon (A52) şarja taktığımda da sesli uyarı verdi çıkart diye... View Post
Samsung A24 telefonumu alalı 1 yıl oldu ekrana bazı mobil oyunları oynarken mesela nişan alma gibi yani basili tutarken elimi hic kibirdatmasam bile... View Post
User | Count |
---|---|
26 | |
26 | |
25 | |
18 | |
17 |