cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonu Sıfırladım Ama Gene Olmadı Lütfen Yardım Edin

(Topic created on: 09-17-2023 02:22 PM)
151 Views
Galaxy_A12_Fan_world
Active Level 6
Options
Galaxy A

image

image

25 Comments
Galaxy A
Şaka gibi telefonu sıfırladım gene olmadı nabıcam ben şimdi ileride düzelir mi peki
Şeyhmusöz
Active Level 8
Galaxy A
Kardeşim İçin rahat olsun bir 3-4 gün sonra düzelir Ama anlamadığım bir şey var sıfırladığımızda niye öyle oluyor normalde tam tersi olması lazım düzelmesi lazım
Galaxy A
Valla bende anlamadım ama format atsak düzelebilir ama işte hem laptop yok hemde tuşlar üzerinden çalışmıyor format atma benim telefonda anca norma sıfırlayabiliyorum ama gene olmadı artık beklicez aynı zamanda ben baya erken davrandım aradan 1 gün daha yeni geçti ama ben direk sıfırladım beklemedim düzelmesini arkadaşlarda öyle dedi sıfırla dedi bazıları sıfırlamak olmaz dedi bazılarıda müşteri hizmetlerini ara dedi sıfırladım hemen ama olmadı format da zaten atamıyorum beklicem artık yinede yorumunuz için teşekkürler

Zaten o müşteri hizmetlerini arayın diyen kişide zaten her soruna aynı cevabı veriyor müşteri hizmetleri arayın diye ama belli olmaz son çare orası olabilir
Şeyhmusöz
Active Level 8
Galaxy A
Vallahi benim telefonun şarkıda çabuk bitiyor musteri hizmetleri sıfırla diyor fakat yapmıyorum çünkü bu sorun olacak
Galaxy A
A13 Android 14 alınca düzelir ama a13'ün şarzıda nasıl çok gidiyor ki 5000mah var hangi işlemcili modelini kullanıyorsun peki ?
Şeyhmusöz
Active Level 8
Galaxy A
A137F
Galaxy A
G80 li model yani 12nm bir işlemcinin pil tüketimi Bi tık fazla olur ama öyle çok abartacak kadar gidiyor mu gerçekten batarya sağlığında normaldir muhtemelen ya öyle bir dene bu sorun olmaz bence herkesde güncelleme problemi
Galaxy A
Bilmiyorum bu arada bana Android 14 gelmeyecek güvenlik güncellemeleri gelicek ya Google kaynaklı olsa hemen çözerlerdi büyük bir soruna benziyor ben sadece şunu merak ediyorum Google ara sıra Google play sistem güncellemesi gönderiyor ya bende şuan malum bug oldu güncelleme yapamıyorum peki bir sonraki güncelleme geldiğinde Googledan onu yapabilirim değil mi bu hata yüzünden o güncelleme bana gelmemezlik yapmaz değil mi öyleyse sorun yok ama değilse artık bilmiyorum sırf bunun için telefonu sıfırladım belki format atsak düzelebilir ama bende format çalışmıyor yinde yorumunuz için teşekkürler içim rahatladı biraz ne yalan söyleyeyim (:
Galaxy A
A12 nacho güvenlik güncellemeleri almaya devam edecektir diye düşünüyorum çünkü checkfirmde bir test donanım yazılımı vardı yani güncelleme oda gelir yakında artık umudum onda ve umarım Google kaynaklıdır en azından öyle olursa geçde olsa düzebilir çünkü bu sorun olduğunda daha aradan 1 gün geçti ve ben sonra sıfırladım yani baya erken karar verdim belki beklemek gerekiyordu ama yorumunuz için teşekkürler rahatladım biraz umarım güvenlik güncellemesi ile birlikte çözülür veya bir sonraki Google play sistem güncellemesinde artık şimdi bekleyelim bakalım