PKRCN
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar aile halkına A15, A24 ve Redmi Note 13 arasında kaldık. Toplam bütçe 10bin lira. Mevcut fiyatlarda üstünde bir cihaz almak pek istemiyorlar, intagtam-wp-facebook-çok iyi olmasa da az buçuk kamera istiyorlar sadece. Bu üç cihazdan kullanan ve memnun olan var mı acaba? Veya önerisi olan. Bir de resmi satıcılar hariç düşünmüyorlar.
Özelliklerine bakıp biraz inceleyince A15 sanırım reskin A24 gibi duruyor o yüzden A24 yerine A15 alıp 1 güncelleme fazla alması tercihim gibi ama. Xiaominin reklamlı olması biraz sinir bozucu. Öyle genel olarak fikirlere ve yoruma açığım şimdiden de teşekkür ederim
11 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
EsesliA34
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-12-2024 05:06 PM in
Galaxy A
Banada note 13 tavsiye edildi Galaxy A34 aldım hiç bir sorun yok. Kafam rahat her işimi hallediyor samsungta uzmez sizi
PKRCN
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-12-2024 05:11 PM in
Galaxy A
Ben de açıkcası a34-34-55 gibi cihazları önerdim ama 10bin üzerine telefona vermek istemediler. O yüzden bu adaylar kaldı. Ben de şuan samsung kullanıyorum ve ilk samsung cihazım olsa da alışmam kolay oldu. En azından bir şeyde takılırlarsa arayüzü bildiğim için yardımcı olabilirim gibi de düşündüm
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »