cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefon açma tusuna basınca geç açılıyor

(Topic created on: 06-16-2023 02:41 AM)
3466 Views
Omer54
Active Level 7
Options
Galaxy A

Merhabalar telefonumda son güncelleme ile gelen bir sorun var açma tuşuna basıyorum 2 3 saniye gecikmeli açıyor telefonun kırılması düşmesi yok sorun cihazdamı yoksa sizdede oluyormu

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Belirttiğiniz durum sizinde adlandırdığınız üzere yazılım kaynaklı bir olgudur, bunun için öncelikle hata raporu bildirmeliyiz sonra da gelecek yazılım güncellemesini beklemeniz gerekir eğer çok can sıkıcı bir hal aldı ise cihazı sıfırlamanızı öneriyorum çünkü sıfırlamak verilerin silinmesine katkıda bulunur ve belki bug dan dolayı olabileceği için bu durumun düzelmesine vesile olabilir.

Yararlı bulduysan cevabımı onaylamanı senden rica ediyorum değerli kardeşim. 🙏
Teşekkürler.

View solution in context

10 Comments
Omer54
Active Level 7
Galaxy A
Bundan sonra sanırım artık android 14 gelecek bir yama vesaire gelmeyecek bilmiyorum
Solution
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Belirttiğiniz durum sizinde adlandırdığınız üzere yazılım kaynaklı bir olgudur, bunun için öncelikle hata raporu bildirmeliyiz sonra da gelecek yazılım güncellemesini beklemeniz gerekir eğer çok can sıkıcı bir hal aldı ise cihazı sıfırlamanızı öneriyorum çünkü sıfırlamak verilerin silinmesine katkıda bulunur ve belki bug dan dolayı olabileceği için bu durumun düzelmesine vesile olabilir.

Yararlı bulduysan cevabımı onaylamanı senden rica ediyorum değerli kardeşim. 🙏
Teşekkürler.
Omer54
Active Level 7
Galaxy A
Çok güzel bir yorum yapmıssiniz oncellikle teşşekkürler fakat bu durum sizdede yaşanıyormu
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy A
Rica ederim kardeşim, hayır benim kullandığım model Galaxy S22 ve bende bu şekilde bir durum yaşanmıyor.
Omer54
Active Level 7
Galaxy A
Hata raporuda gönderdim
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy A
O zaman tek yapmanız gereken bir sonraki güncellemeyi beklemek olacak.
Omer54
Active Level 7
Galaxy A
Ozaman sorun çözülürmü
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy A
sorun bug dan dolayı ise çözülür ama yazılım kaynaklı ise bir işe yaramaz değerli kardesim
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy A
Cihazınız OneUi core ise bende yaşıyorum tablette aynı durumu ve çoğu da böyle gibi Oneaui core olanlarda