cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefon Kulaklık ses sorunu

(Topic created on: 08-22-2023 12:52 PM)
Keremasannn
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar samsung a52 kullanıyorum Apple marka bir kulaklığım var Apple cihazda kulaklığımın sesi çok fazla olabiliyor ama samsungda bu kadar fazla seste kullanamıyorum yardımcı olurmusunuz

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
MCT01
Active Level 1
Galaxy A
Normal bir durum bu. Apple ürünlerinde kendi ekosistemlerini kullanmazsanız tam verim alamazsınız. Airpodslar androidlerde daha düsük seste calısırlar.

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Solution
MCT01
Active Level 1
Galaxy A
Normal bir durum bu. Apple ürünlerinde kendi ekosistemlerini kullanmazsanız tam verim alamazsınız. Airpodslar androidlerde daha düsük seste calısırlar.
0 Likes
Keremasannn
Active Level 4
Galaxy A
Peki daha yüksek kullanmak için ne yapabilirim
0 Likes
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy A
Pek birşey yapamazsın. böyle bir şirket FaceID teknolojisinin güvenliği tartışmasız.
Arabalarda olan emniyet kemeri gibi ama herkese açmaktansa ordan para kazanmak için pantentleyip başka firmaların kullanmasını engeleyen bir şirketten ne bekliyordun.
Volvo nun zamanında patent alıp emniyet kemerini kendisi kullandığını düşün 👍
0 Likes
MCT01
Active Level 1
Galaxy A
Soundpeats marka qcy marka gibi bluetooth kulakliklari önerebilirim android telefonlar icin sahsen ben soundpeats air 3 kullaniyorum anc yok silikonsuz bir kulaklık ses kalitesi vs cok iyi bu markaları önerebilirim.
0 Likes
HPYZ
Active Level 5
Galaxy A
bende airpods var ilk bağladığımda sesi azdı sonra eşleştirmeyi silip tekrar eşleştirdim ses seviyesi yükseldi,ayrıca telefonda medya ses sınırlaması açıksa sesi en sona getirip kapat onu.Screenshot_20230822-171300_Settings.jpg
0 Likes