cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A50 telefon ses ve video sorunu

(Topic created on: 11-24-2024 11:27 PM)
221 Views
1nfernus
Active Level 1
Options
Galaxy A

Nisan 2019'da satın aldığım ve hala kullanıyor olduğum Samsung A50 marka-model telefondan durduk yerde ne hoparlöründen ne ön kameranın oradaki ankesörden ne de kablolu kulaklıktan ses gelmiyor, medya sesi kapalı iken youtube, Instagram gibi platformlarda videolar hiç oynamıyor, sesi açtığımda ise bazı frame'leri atlayarak 2x 3x gibi bir hızda çalışıyor. Aramalarda kulağıma koyup veya hoparlörden konuştuğumda ne benim sesim karşıya gidiyor ne konuştuğum kişinin sesi bana geliyor. Alarm kuruyorum alarmdan ses gelmiyor. Kablolu kulaklık takıyorum kulaklıktan ses gelmiyor. Bluetooth kulaklık çalışıyor, bluetooth kulaklık ile videolar vs. her şey normal fakat gene aramalarda ne sesim gidiyor ne ses geliyor. Telefonu 2 kere fabrika ayarlarına sıfırladım bir şey değişmedi. Telefon herhangi bir düşme çarpma yaşamadı. Telefonu şu an müsait bir durumda olmadığım için servise götüremiyorum. En kısa süre içinde yardımınızı bekliyorum.

Ayrıca eklemek isterim ki bundan 1,5 ay önce başladı ve 1 ay kadar sürdü. Bundan 2 hafta önce rastgele bir şekilde her şey normale döndü ama 1 hafta sonra hani telefon kapalıyken açarsınız ekranda siyah üstüne beyaz samsung yazar ya, 2-3 dakika o ekran geldi ben ne olduğunu anlamadım bekledim bekledim sonra telefon açılınca anladım ki gene eskiye döndü aynı problem nüksetti. Hala daha aynı durumda.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Members_clGCZdN,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek-Tanılama-Hoparlör" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
3 Comments
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy A
Benim a50 dede öyle sorunlar vardı son güvenlik güncellemeleri sonrası bozdular cihazı
1nfernus
Active Level 1
Galaxy A

2-3 saat internette araştırma yaptım firmware güncellemeleri ile alakalı olabileceğini yazmış başka bir sitedeki bir teknisyen telefon tamircisi fakat ben de firmware nereden nasıl güncellenir veya güncelleme eski sürüme nasıl alınır bunu yapabilecek kadar bilgili değilim

Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Members_clGCZdN,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek-Tanılama-Hoparlör" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes