cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Aramada Yüksek Ses Sorunu

(Topic created on: 03-15-2025 08:30 PM)
119 Views
demodemo
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba, her aramada değil ama bazı aramalarda telefon ahizesinden aşırı yüksek ses çıkıyor, en kısıkta bile kulağı rahatsız edecek boyutta. Forumda veya başka bi yerde benzeri bi sorunla karşılaşan duymadım. Belki karşı tarafla ilgili de olabilir her aramada olmuyor çünkü. Benzer sorun yaşayan ya da çözümü bilen varsa yazabilirse sevinirim.

Samsung A23
10 Comments
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy A
VoLTe açık mı acaba?
0 Likes
demodemo
Active Level 1
Galaxy A
ayarlarda bağlantılar kısmında VoLTe'yi bulamadım açık mı anlayamadım o yüzden fakat wifi araması kapalı
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy A
Volte telefon ayarlarından açılıp kapatılamıyor. Bildirim çubuğunda volte ya da hd+ yazıyorsa açıktır.
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy A
VoLte operatör uygulamasından oluyır Hd+ görüyorsanız ondan kaynaklıdır belli kişilerde olmasının sebebide onun açık veya kapalı olmasıdır karşıda
0 Likes
demodemo
Active Level 1
Galaxy A
uygulamadan kontrol ettim açıkmış. kapatırsam çözülür mü? karşıda açık olursa sorun yaşar mıyım
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy A
Siz kapatırsanız herkeste aynı olur
demodemo
Active Level 1
Galaxy A
çok teşekkürler iyi akşamalr
0 Likes
Josef_
Active Level 3
Galaxy A
Ben de yaşıyorum. Bende S24U eşimde s20fe var sadece onda oluyor. Özellikle arıyorum EFENDİM diyor kulağımda hoparlör açıkmış kadar yüksek bir ses. Çok rahatsız edici.
0 Likes
demodemo
Active Level 1
Galaxy A
cihazın volte'sinin kapalı olmasından dolayı kaynaklanıyormuş. operatör uygulamasından açıp deneyebilirsiniz. iki cihazda da açık olmalıymış
0 Likes