cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Kulaklık Ses Sorunu

(Topic created on: 4 weeks ago)
71 Views
emrecanA21s
Active Level 7
Options
Galaxy A

2 Yıl Önce Almış Olduğum Samsung Eaio500b Kulaklığımın Ses Performansı Zayıfladı Önce Çok Ses Açamazken Suan Son seste anca duyuyorum herhalde değişme zamanı gelmiş bilmiyorum bu kablolu kulaklığı nasıl temizlersem eski performansına döner malum benim telefon eski olduğu için bluetooth 5.0 var ona uygun kulaklıkta yok yeni kablosuzlar bayağı yüksek fiyatı var.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba emrecanA21s,

Aksesuar grubu ürünlerimizin SamsungWA servisine yönlendirilmesi gerekir. İlk olarak http://servis.samsungwa.com.tr adresinden servis kaydı açmalısınız. Arıza kaydını cep telefonu üzerinden açmanızı öneririz. Nedeni; Cep telefonu kamerasından,  fatura  resmini kolayca çekerek yükleyebilmenizdir.

Servis kaydı açmak için;
• Servis.samsungwa.com.tr adresinden üyelik oluşturulması gerekir.
• Arıza talep formu oluşturulmalıdır.
• Arıza talep formu eksiksiz doldurulmalı ve ürünün fatura görselini yüklemeniz gerekir.

Arıza formu tamamlandıktan sonra, size verilecek olan Yurtiçi kargo kodu ile ücretsiz olarak gönderim sağlayabileceksiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba emrecanA21s,

Aksesuar grubu ürünlerimizin SamsungWA servisine yönlendirilmesi gerekir. İlk olarak http://servis.samsungwa.com.tr adresinden servis kaydı açmalısınız. Arıza kaydını cep telefonu üzerinden açmanızı öneririz. Nedeni; Cep telefonu kamerasından,  fatura  resmini kolayca çekerek yükleyebilmenizdir.

Servis kaydı açmak için;
• Servis.samsungwa.com.tr adresinden üyelik oluşturulması gerekir.
• Arıza talep formu oluşturulmalıdır.
• Arıza talep formu eksiksiz doldurulmalı ve ürünün fatura görselini yüklemeniz gerekir.

Arıza formu tamamlandıktan sonra, size verilecek olan Yurtiçi kargo kodu ile ücretsiz olarak gönderim sağlayabileceksiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes