- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
2 Yıl Önce Almış Olduğum Samsung Eaio500b Kulaklığımın Ses Performansı Zayıfladı Önce Çok Ses Açamazken Suan Son seste anca duyuyorum herhalde değişme zamanı gelmiş bilmiyorum bu kablolu kulaklığı nasıl temizlersem eski performansına döner malum benim telefon eski olduğu için bluetooth 5.0 var ona uygun kulaklıkta yok yeni kablosuzlar bayağı yüksek fiyatı var.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy AMerhaba emrecanA21s,
Aksesuar grubu ürünlerimizin SamsungWA servisine yönlendirilmesi gerekir. İlk olarak http://servis.samsungwa.com.tr adresinden servis kaydı açmalısınız. Arıza kaydını cep telefonu üzerinden açmanızı öneririz. Nedeni; Cep telefonu kamerasından, fatura resmini kolayca çekerek yükleyebilmenizdir.
Servis kaydı açmak için;
• Servis.samsungwa.com.tr adresinden üyelik oluşturulması gerekir.
• Arıza talep formu oluşturulmalıdır.
• Arıza talep formu eksiksiz doldurulmalı ve ürünün fatura görselini yüklemeniz gerekir.
Arıza formu tamamlandıktan sonra, size verilecek olan Yurtiçi kargo kodu ile ücretsiz olarak gönderim sağlayabileceksiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy AMerhaba emrecanA21s,
Aksesuar grubu ürünlerimizin SamsungWA servisine yönlendirilmesi gerekir. İlk olarak http://servis.samsungwa.com.tr adresinden servis kaydı açmalısınız. Arıza kaydını cep telefonu üzerinden açmanızı öneririz. Nedeni; Cep telefonu kamerasından, fatura resmini kolayca çekerek yükleyebilmenizdir.
Servis kaydı açmak için;
• Servis.samsungwa.com.tr adresinden üyelik oluşturulması gerekir.
• Arıza talep formu oluşturulmalıdır.
• Arıza talep formu eksiksiz doldurulmalı ve ürünün fatura görselini yüklemeniz gerekir.
Arıza formu tamamlandıktan sonra, size verilecek olan Yurtiçi kargo kodu ile ücretsiz olarak gönderim sağlayabileceksiniz.
Teşekkürler.
MOD