salihzeki
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsungun galeri uygulamasındaki tüm fotoğraflarımı SD karta taşımak istiyorum. Nasıl oluyor acaba aradım ama bulamadım
Solved! Go to Solution.
4 Comments
Solution

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-20-2022 07:32 PM in
Galaxy A
Merhaba
Uygulamalar ekranına gelin Dosyalarım uygulamasına tıklayıp girin dahili depolama yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden klasör varsa tıklayıp girin klasöre tıklayıp girdikten sonra veya klasör Yoksa direkt taşımak istediğiniz resimlerin üzerine basılı tutarak işareti leyin alt tarafta çıkan seçenekler içerisinden taşı yazı seçeneğine tıklayın ardından geri tuşuna tıklayın çıkan sayfa içerisinden hafıza kartı depolamaya tıklayın çıkan sayfa içerisinden en altta yer alan buraya taşı yazı seçeneğine tıklayın işlemi tamamlayın
Uygulamalar ekranına gelin Dosyalarım uygulamasına tıklayıp girin dahili depolama yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden klasör varsa tıklayıp girin klasöre tıklayıp girdikten sonra veya klasör Yoksa direkt taşımak istediğiniz resimlerin üzerine basılı tutarak işareti leyin alt tarafta çıkan seçenekler içerisinden taşı yazı seçeneğine tıklayın ardından geri tuşuna tıklayın çıkan sayfa içerisinden hafıza kartı depolamaya tıklayın çıkan sayfa içerisinden en altta yer alan buraya taşı yazı seçeneğine tıklayın işlemi tamamlayın
Solution
BoraS20FE
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-20-2022 07:36 PM in
Galaxy A
Merhaba,
Dosyalarım > Görüntüler > Fotoğrafları seçin > Taşı > Geri gidin > SD Kart > Buraya taşı
Dosyalarım > Görüntüler > Fotoğrafları seçin > Taşı > Geri gidin > SD Kart > Buraya taşı
Solution
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-20-2022 07:50 PM in
Galaxy A
Merhaba,
Aşağıdaki adımlaeı uygulayıp tüm fotoğrafları SD karta taşıyabilirsiniz. (Yapılacak adımları fotoğraflarda numaralandım 1,2,3,4 diye.)

Aşağıdaki adımlaeı uygulayıp tüm fotoğrafları SD karta taşıyabilirsiniz. (Yapılacak adımları fotoğraflarda numaralandım 1,2,3,4 diye.)
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-20-2022 07:51 PM in
Galaxy A
Sonraki adımlar. (En az 4 fotoğraf atabiliyoruz maalesef bir yorumda.)