- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Parmak izimi okumuyor. Parmak izi sensörü kalibrasyonu gerekli yazıyor. Sorunu nasıl çözebilirim
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-20-2022 07:36 PM in
Galaxy AMerhaba iremmmnur,
Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-Tanılama-Parmak İzi Tanıması" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-20-2022 03:03 PM in
Galaxy ACihazı en yakın zamanda yetkili servise vermenizi tavsiye ederim çünkü ancak o zaman düzeliyor
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-20-2022 03:06 PM in
Galaxy AVerilerinizi yedekleyip cihazı fabrika ayarlarına sıfırlama nızı öneriyorum cihazı sıfırlayamıyorum sanız veya cihazı sıfırlamanız a rağmen Sorun devam ederse garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-20-2022 07:36 PM in
Galaxy AMerhaba iremmmnur,
Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-Tanılama-Parmak İzi Tanıması" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD