cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Soru Acil yardım

(Topic created on: 12-06-2024 07:08 PM)
142 Views
_Haftanin_
Active Level 7
Options
Galaxy A

Arkadaşlar yardım edin Telefonum Wifi'de wifi 6'ya yükseldikten daha iyi olması gerekirken internet adeta durdu. Acaba Wifi 6'yı devre dışı bırakmanın telefonda herhangi bir yolu var mı?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
Ağ bandı otomatik olarak seçiliyor. Hocam. Eski nesillerde denk gelmişsinizdir 2.4GHZ 5GHZ gibi ayrı ayrı bağlanma sistemi varken artık otomatik dağıtılıyor

View solution in context

Solution
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
Modemdeki 5ghz bandı kapatırsanız WiFi⁶ ibaresi gidecektir 2.4ghz band üzerinden normal WiFi bağlantı kuracaksınız.
Galaxy serisinde WiFi⁶ ayarı bulunmaz...telefon WiFi ⁶ ve ⁷ alıcısıdır sadece

View solution in context

18 Comments
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
Cihaz nedir?
0 Likes
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy A
A55
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
WiFi 6 genelde fiber altyapıya uygun şekilde verilir. Eğer modeminiz santraliniz ve altyapınız uygun değilse WiFi 6 farklı bir methodla erişim sağlamaya çalıştığından yavaş çalışır. Yeni bir modem hatta yapı almak zorunda kalabilirsiniz
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy A
EyvaAllah telefonda Wifi 6'yı kapatma imkanı gibi bir durum var mı?
0 Likes
Solution
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
Ağ bandı otomatik olarak seçiliyor. Hocam. Eski nesillerde denk gelmişsinizdir 2.4GHZ 5GHZ gibi ayrı ayrı bağlanma sistemi varken artık otomatik dağıtılıyor
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy A
Yani Modem'de bir yükselme söz konusu oldu sanırım. Bir gün telefonda Wifi simgesine baktığımda Wifi 6'ya dönüştüğünü farkettim ama herşry o günden sonra oldu. Modem bana ait değil komşudan şuan kullanmak durumundayım.
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
Anladım. Yapınız uygun anlaşılan. WiFi ayarlarınızı kontrol edin. Gerekirse ağ ayarlarınızı sıfırlayın. Bazen cihazı yeniden başlatmakta iş görebilir. Sorun devam ederse maalesef Operatörünüz ile iletişime geçmek zorunda kalabilirsiniz
0 Likes
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy A
Operatör derken Modemin operatörü mü yoksa Telefonun hattıyla mı ilgili anlamadım.
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
Modem operatörünüz hocam