A52 siyah rengiyle beraber siyah kılıf kullanıyorum. Hızlı şarjdaykende takıncada kılıfı çıkartmıyorum. Telefon ısınıyor.Sakıncası var mıdır? Siyah... Gönderiyi Göster
A52 siyah rengiyle beraber siyah kılıf kullanıyorum. Hızlı şarjdaykende takıncada kılıfı çıkartmıyorum. Telefon ısınıyor.Sakıncası var mıdır? Siyah... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar merhaba, onumuzde ki ay yeni telefon almayi planliyorum a52s 5g ve iphone se 2020 arasında kaldım sizce hangisi beni tatmin eder (telefonla... Gönderiyi Göster
A71 e gelen 12 güncellemesi sonucunda kamera uygulamasını açınca sağ üstte şarj gostergesinin orda yeşil nokta oluyor bu neyin nesi? Ayrıca birini... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar 4500tl ye cihaz öneriniz varmı? A9 2018 kullanıyorum ekran uyandırması çok takılmaya başladı çift tıkla açılmıyor kasılıp kalıyor... Gönderiyi Göster
Son güncellemeden bu yana telefonda şarj sorunu yaşıyorum, telefonu tanıdık bir tamirciye götürdüm lakin anakart problemi olduğundan bahsetti son... Gönderiyi Göster
Yok aga android falan alınmaz ya. Kullanırken o kadar rahatsız edici şeyleri varki. Animasyon geçişleri olsun uygulamalarla olan optimizasyonu olsun... Gönderiyi Göster
seçenekler fotoda gözüktüğü gibi bazı yerlerde gördüm 2 yap dediler kaç yapmalıyım Gönderiyi Göster
Abi vallahi verem oldum üst panele bildirim geliyor tıklıyorum bildirime açması gerekirken uygulamayı hicbirsey yapmıyor uygulama Gönderiyi Göster
Arkadaşlar google camera uygulamasını a23 için indirmek istiyorum ama hiçbir yerde bulamadım. Yardım eder misiniz? Gönderiyi Göster
Konuşma esnasında kendi kendine kapanıyor Gönderiyi Göster
Konu | Övgü Puanları |
---|---|
20 | |
15 | |
15 | |
14 | |
14 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
299 | |
292 | |