cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Soru Acil yardım

(Topic created on: 12-06-2024 07:21 PM)
89 Views
_Haftanin_
Active Level 7
Options
Galaxy A

Arkadaşlar yardım edin Telefonum Wifi'de wifi 6'ya yükseldikten daha iyi olması gerekirken internet adeta durdu. Acaba Wifi 6'yı devre dışı bırakmanın telefonda herhangi bir yolu var mı?

18 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Cihaz nedir?
0 Likes
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy A
A55
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
WiFi 6 genelde fiber altyapıya uygun şekilde verilir. Eğer modeminiz santraliniz ve altyapınız uygun değilse WiFi 6 farklı bir methodla erişim sağlamaya çalıştığından yavaş çalışır. Yeni bir modem hatta yapı almak zorunda kalabilirsiniz
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy A
EyvaAllah telefonda Wifi 6'yı kapatma imkanı gibi bir durum var mı?
0 Likes
Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Ağ bandı otomatik olarak seçiliyor. Hocam. Eski nesillerde denk gelmişsinizdir 2.4GHZ 5GHZ gibi ayrı ayrı bağlanma sistemi varken artık otomatik dağıtılıyor
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy A
Yani Modem'de bir yükselme söz konusu oldu sanırım. Bir gün telefonda Wifi simgesine baktığımda Wifi 6'ya dönüştüğünü farkettim ama herşry o günden sonra oldu. Modem bana ait değil komşudan şuan kullanmak durumundayım.
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Anladım. Yapınız uygun anlaşılan. WiFi ayarlarınızı kontrol edin. Gerekirse ağ ayarlarınızı sıfırlayın. Bazen cihazı yeniden başlatmakta iş görebilir. Sorun devam ederse maalesef Operatörünüz ile iletişime geçmek zorunda kalabilirsiniz
0 Likes
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy A
Operatör derken Modemin operatörü mü yoksa Telefonun hattıyla mı ilgili anlamadım.
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Modem operatörünüz hocam