Arkadaşlar A51 2 sene daha kullansam benim telefon kasma veya donma yapar mı? Değiştirmek istiyorum ama benim beğendiğim telefonlar A53 A73 birde S22 View Post
Arkadaşlar A51 2 sene daha kullansam benim telefon kasma veya donma yapar mı? Değiştirmek istiyorum ama benim beğendiğim telefonlar A53 A73 birde S22 View Post
her bildirim geldiginde telefon titreşiyor çok sinir bozucu oluyor böyle. Kapatmak istedigimde otomatikmen açılır pencere de kapanıyor. Sadece... View Post
Arkadaşlar buds 2 kulaklığım werableye bir türlü bağlanmıyor çalışmıyor sıfırladım kaldırdım ama olmuyor View Post
Arkadaşlar sizce değermi A52 Den A54 Geçmek 5500 tl veriyor değişim kampanyasında View Post
A11 kullanicisiyim android 12 guncellemesinden sonra telefonumdaki uygulamalar,oyunlar ve 3. Parti yazilimlar. Ayarlar kismindaki tam ekran bolumunde... View Post
Trendyolda baktim saticiyla konustuk 1.5 metre diyor doğru gercek mi normal mi... bu isimde şarj aleti samsung ta20 fast charge 15w travel... View Post
Yeni teste girdi alt sürüm 6 yazıyor ama sizce mart bitmeden gelir mi ya da nisan da mı gelir? View Post
A04 A04s A14 resmen hiç uğraşılmamış hele a14 hiç Elde bile tutulmuyor View Post
Böyle bir uygulama indirdim nasıl ve ne işe yarıyor yardımcı olabilirmisin View Post
Subject | Likes |
---|---|
17 | |
11 | |
11 | |
11 | |
11 |
User | Likes Count |
---|---|
622 | |
372 | |
273 | |