cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Son Günler ⏳

(Topic created on: 04-08-2022 08:37 PM)
738 Views
MrElliotA
Active Level 5
Options
Galaxy A

A71 ve A51 için güncelleme vermenizi bekliyoruz. Yeter artık beklettiğiniz. Dünyanın testini yaptınız, hazır olmuş olması gerek artık. Kimse sizin kadar test yapmıyor Samsung TR! Testlere doyamadınız.

11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihazınızın güncel yazılım bilgilerini öğrenmek için ve yazılım güncellemeleri takvimini incelemek için Samsung'un resmi internet sitesini ziyaret ediniz testlerin uzun sürme sebebi bir aksilik çıkmış olabilir
http://www.guncelmiyiz.com/
0 Likes
AliORH
Active Level 7
Galaxy A
Her konunun altına bu kopyala yapıştır olayını yapmak zorundamısın?
MrElliotA
Active Level 5
Galaxy A
Bunun gibileri forumdan sonsuz banlamak gerekiyor. Hatta IP ban atmak falan gerek.
MrElliotA
Active Level 5
Galaxy A
Sorun yardım etmeniz değil, kopyala yapıştır yapmanız. Güncelmiyiz'e bakmak bizim de aklımıza geliyor. Fakat site güncellenmedikten sonra bir işe yaramıyor bakmak. Aynı cevap yazılımla ilgili her yere yapıştırılıyor. Yeter artık.
twinworld
Active Level 6
Galaxy A
Ertelenmiş olabilirmi acaba...
MrElliotA
Active Level 5
Galaxy A
Güncelmiyiz'i de güncellemiyorlar ki bilgilenelim 😤
A71FanEdition
Active Level 9
Galaxy A
Merhaba geçen sene de 15 Nisan sözü verilmişti ve 17 Nisanda güncelleme gelmişti. Bence bu sene de aynı şey olacak. 10 Nisan veya 1 hafta sonrasında geleceğini düşünüyorum.
flora_
Expert Level 5
Galaxy A
Sen şu a71fanedition değil mısın ya ta 1 yıl önce isyan çıkarmıştınız a71 kullanıcıları olarak one uı 3.0 (Android 11) için😂

Beni tanıdın mı?
A71FanEdition
Active Level 9
Galaxy A
İsyan demeyelim de yani xd
(tanıyamadım .d)