Turkcell sayfasında Turkcell 5g şebekesine uyumlu cihazlar bölümünde malesef samsung a55 bulunmuyor View Post
Turkcell sayfasında Turkcell 5g şebekesine uyumlu cihazlar bölümünde malesef samsung a55 bulunmuyor View Post
Hava durumu uygulaması arayüzünde belirgin bir fps düşüşü var. Arayüz akıcılığı çok düşük. Uygulanabilecek herhangi bir ayar var mı yoksa güncelleme... View Post
Annemin telefonu Samsung galaxy a16 sürümü 6 yıllık pil döngüsü 6 yıl sürer mi. Şu anda 205. kez şarjlıyoruz. View Post
Always on display i dokununca açılmasına ayarladım ama dokunuyorum açılmıyor her zaman diye ayarlarında da şarj yiyor View Post
Samsung A16 telefon parmak izi çalışmıyor daha yeni telefon anlamadım nasıl çalışmıyor View Post
Selamlar değerli Samsung ailem 🙋🏻♂️ A16 4G modelinin wifi5 bandında kaç anten olduğu (desteklediği) ile ilgili bilgisi olan var... View Post
Arkadaşlar, sadece ben mi bunu yaşıyorum bilmiyorum ama bana güncellemeler artık geç gelmeye başladı. 1 Kasım güvenlik yaması aralıkta geldi. Siz de... View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 18 | |
| 17 | |
| 15 | |
| 15 | |
| 14 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 510 | |
| 493 | |
| 492 | |