- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Mrb iyi günler tekrardan aranıza geldim çok mutluyum en son A50 kullanıyordum 3 seneden fazla kullandım gayet memnundum ama artık değiştirme zamanı gelmişti Vodafone gittim hat üstünde taksitli A73 alacaktım olmadığı için bi anda dalgınlığıma geldim incelemeden A53 aldım yüksek fiyata.da aldım güzel telefondu ama A50 den fazla farkı yoktu aynı boy aynı genişlik hatta a50 ondan güzeldi A53 beğenmedim ve A53 telefoncuya sattım xiaomi.ye geçtim xiaomi 12T geçtim global ürün o zamanda 8.500 TL.ye aldım şimdiki global fiyatı 11.000 TL kvk fiyatı 21.000 TL beğendiğim bi telefondu pubg mobile.de 90 fbs + ultra HD açan bi telefondu 120W hızlı şarj.la %1 den %100 ye kadar 19 dakikada full dolum oluyordu. 120hz 108mb kamera 256 GB hafıza 8+5 Ram çok beğendiğim bi telefondu ama Samsung gibi arayüzü kullanışlı güzel değildi Samsung'dan geçtim sanki samsunga göre kalitesiz bi telefon kaldı bana göre ama telefon üst üste hatalar yüzünden bana illallah dedirdi Samsung.u arar durdum güncellemeden önce güzel bi telefondu sonrada bozuldu MIUI 14 GÜNCELEMESİ ÇIKTI baya güzel bi güncelleme neredeyse 6 GB olan bi güncelleme içi 30 dan fazla özellik ve yayınlandı ama xiaomi güncellemede bile ayrımcılık yapan bi marka o özellik hepsi Çine özeldi bize gelen 6 GB resmen içi boş bi güncelleme bize gelen 3 özellik bu konuda xiaomi.den nefret ettim güncelleme yaptım şarj sorunu ortaya çıktı 5000 mah 19 dakikada doluyordu bu çok güzel bişey ama hızlı alıp hızlı bitmesi baya kötü 5000 mah günde 3 defa şarja takıyordum 🤣 güncelleme bekledim düzelir dedim Samsung gibi her ay güvenlik güncellemesi yok 3 ayda bir geliyor ve güncelleme geldi düzelir dedim bu seferde 4.5g sorunu çıktı tekrar güncelleme geldi yaptım düzelir dedim kamera sorunu çıktı 108mb çamur gibi çekmeye başladı 2 ay sonra güncelleme geldi onuda yaptım telefon kasmaya başladı müşteri hizmetleri aradım yazılım sıkıntısı var dedi sıfırlayın ne yani her güncellemede sıfırlasak işimiz yaş kurulumu ayrı dert onca İnternet gidiyor vallahi hızlı şarj bataryayı öldürüyor 2 ay içinde gördüm günde 3 defa şarja tak ne demek ama bunlar yüzünden Samsung değerini bildim xiaomi.de sorun çıktığında hata raporu gönderince 3 ay sonra cevap veriliyor oda Çin.den geliyor İngilizce müşteri memnuniyeti sıfır hata var diyorum yazılım hatası servise gönder diyor Samsung.da öyle bişey yok uzaktan destek var Samsung gibisi yok yok yok xiaomi rezalet her seferinde bişey kayboluyor du pil kısmında ekran süresi vardı bi anda kayboldu gitti gelmedi özellik samsunga göre az bide beğendiğim tek şey uzaktan kumanda var buda samsunga da yok Samsung neden iyi müşteri memnuniyeti güzel her ay güncelleme veriliyor sorunla karşılaştığın zaman yazılımsa uzaktan destekle hallediyor hataları düzeltiyor xiaomi.ise berbat ediyor rezalet di hızlı şarj boş telefon altına buz bırakıp şarja takıyordum yoksa 50 derece ısınıyor du yavaş alıyordu hızlı şarjla günde 3 defa sarja takmakdansa günde 1 kez yavaş şarja takıp gün boyu kullanırım samsungda daha önce şikayet ettgim şeyler vardi ufak hatalar yüzünden ama xiaomi gördüm Samsung şikayet ettgim çok pişmanım seviliyorsun samsung 😊😇
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-14-2023 01:33 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-14-2023 01:45 PM in