- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
MERHABA. BUGÜN SAMSUNG GALAXY A13 TELEFON ALDIM. MAĞAZA YETKİLİŞİ AKILLI GÖRÜNTÜ (EKRAN YANSITMA ÖZELLİĞİ) VAR DEDİ VE BEN DE TELEFON EVDE DENEDİĞİMDE OLMADIGINI GÖRDÜM. BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI YASADIM. ALLAH ASKINA KOSKOCA SAMSUNG ŞİRKETİ İÇİNİN BASİT BİR İSLEM BÜ. GÜNCELLEME İLE AKILLI GÖRÜNÜM İSTİYORUM. O KADAR PARA VERIP HEVESLE ADIM. EKRAN YANSITMA GÜNCELLEMEZİ İSTİYORUUUUUUZ
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-05-2023 10:12 AM in
Galaxy AMerhaba Members_FNPckJV,
Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Satın alım işlemi öncesinde, ihtiyaçlarınıza en uygun cihazı bulabilmek için aşağıdaki link üzerinden, Samsung Türkiye resmi internet sitesini kontrol edebilirsiniz.
Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Bize iletmiş olduğunuz değerli görüş ve önerileriniz, yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-05-2023 12:43 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-05-2023 12:49 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-05-2023 01:14 AM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-05-2023 10:12 AM in
Galaxy AMerhaba Members_FNPckJV,
Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Satın alım işlemi öncesinde, ihtiyaçlarınıza en uygun cihazı bulabilmek için aşağıdaki link üzerinden, Samsung Türkiye resmi internet sitesini kontrol edebilirsiniz.
Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Bize iletmiş olduğunuz değerli görüş ve önerileriniz, yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.
Teşekkürler.
MOD