Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Samsung Galaxy a24 telefonuma yeni google play sistem güncellemesi geldi?sizce bu güncellemeyi yüklemelimiyim View Post
A56 cihaz aldım. Bildiğiniz gibi stok olarak UI7 ile geliyor. Bu duruma rağmen güncelleme geldi 400mb civarında. Sanıyorum eski sürüm o toplatılan... View Post
Check firm nedense sürekli öyle açılıyor diğer programlarda öyle bir sorun yok View Post
A34 de mayıs ayında herhangi bir gün direk one ui 7 gelebilir testler bittiği belli View Post
Merhabalar. Bluetooth u açınca otomatik bir ekran geliyor aşağıda onu kapatmanın bir yolu var mı View Post
●4 Yıllık Sıfır Batarya ●Custom rom ●Batarya tasaruufu kapalı ●Yarısı mobil veri yarısı wifi ●2saatlik müzik dinledim View Post
Gençler şuan samsung a34 5g 256 GB lik modelini kullanıyorum ama xiaomi 13t pro tarzı bi telefona geçmeyi düşünüyorum sizce 13 t promu veya daha üst... View Post
1 gün kaldı diyor ücretli mi bu View Post
alacak diye biliyordum ama güncelmiyiz sitesindeki güncelleme takviminde görünmüyor güncelleme almaz mı yani View Post
User | Count |
---|---|
34 | |
25 | |
20 | |
19 | |
16 |