Original topic:

Smart view

(Topic created on: 07-06-2020 09:30 PM)
198 Views
Berkanmyilmaz
Active Level 1
Options
Galaxy A

A30 s kullaniyorum.lg tv de smart view e baglandiktan 3 4 dk sonra baglanti kopuyor.a 20 s ile ayni skinti yasanmiyor.diger yvlerdede sikinti yasiyorum.nasil duzeltirim

5 Comments
EndlessTDA10
Active Level 8
Galaxy A
Smart View uygulamasının uyku modunda olup olmadığını kontrol et, arka planda çalışmasını engelliyor olabilirsin
FerhatakcA9
Expert Level 5
Galaxy A
evet hakli bi kontrol et
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bendede LG TV mevcut, A30s de var.

Ama bir sorun yok. WiFi ile alakalı olabilir.
0 Likes
Galaxy A
Merhaba ben Nazif,

Bu sorun a20s 'te yoksa sorun a30s tedir.Ayarlarda uygulama arama bölümüne gelip smart view olarak arayın ve daha sonra ordaki bütün izinleri verin.
0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba 

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Samsung olarak Japonyada üretilen televizyon ürünlerinin (örn. Panasonic TV, Sony TV)
Android 10 güncellemesi alan cihazlarla Screen Mirroring ( Smart View ) ile bağlanmak istediğinizı zaman uyumluluk sorunu olduğunun farkındayız.

Samsung önümüzdeki haftalarda bu uyumluluk sorunlarını çözecek yeni bir yazılım güncellemesi planlamaktadır. Bu nedenle, lütfen cihazınızdaki güncellemeleri Ayarlar > Yazılım Güncellemesi menüsünden veya Smart Switch PC üzerinden düzenli olarak kontrol edin.

Samsung, yazılım ve uygulamaları en son sürümde kullanılmasınıı önermektedir.

Teşekkürler.
MOD​