cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sarj

(Topic created on: 04-29-2020 01:08 PM)
11380 Views
Utku2205
Active Level 3
Options
Galaxy A

Telefonunuzda hiç *#9900# yi tuslayip oradan low battery dump ayarini acip olumlu sonuc alanlar varmı?

Galiba onu acinca telefon beklemedeyken sarji daha az gidiyormuş.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
kızılejder
Active Level 10
Galaxy A
arkafaşlar kızmasın ama yani bu kod 3. parti bişey değill android in kendi özelliği zaten android ucu açık bi sistem yani değşiklikler yapılabilmekte bu kod yerine *#0228# yapıp pil kalibrasyonu yapın ben şahsen olumlu saonuç aldım android 10 dan mobil verim hep aćık olduğu halde 8 saat civari alıyodum yaptıktan sonra 12 ssate yakın alıyorum ve 22 sarj ım kalıýo bunu yaptıktan sonra yoğun kullnımda 0 a kadar 15 saati geçtimm

View solution in context

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
merhaba UtkuA50,
ben teamgalaxy.
bundanmi bahsediyorsunuz
Utku2205
Active Level 3
Galaxy A
evet
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
merhaba UtkuA50,
Ben teamgalaxy.
3. parti kodlar telefona zarar verdiği gibi garanti dışı bırakabilirde.
Güçten tasarruf etmek için;
ayarlar>cihaz bakımı>pil>güç modu> orta düzey güç tasarruf modu uygulayabilirsiniz.
Teşekkürker
androidci
Expert Level 2
Galaxy A
Bence kurcalama yararlı bir şeye benzemiyor.
Solution
kızılejder
Active Level 10
Galaxy A
arkafaşlar kızmasın ama yani bu kod 3. parti bişey değill android in kendi özelliği zaten android ucu açık bi sistem yani değşiklikler yapılabilmekte bu kod yerine *#0228# yapıp pil kalibrasyonu yapın ben şahsen olumlu saonuç aldım android 10 dan mobil verim hep aćık olduğu halde 8 saat civari alıyodum yaptıktan sonra 12 ssate yakın alıyorum ve 22 sarj ım kalıýo bunu yaptıktan sonra yoğun kullnımda 0 a kadar 15 saati geçtimm
Utku2205
Active Level 3
Galaxy A
tesekkurler peki bu pil kalibrasyonunu tam nezaman yapicaz telin sarji az iken mi veya %100 doldugu zamanmi?
kızılejder
Active Level 10
Galaxy A
hayır 20 civarında quard rest de sonra ok de bunu pil yüzden düşeyi bırakana kqdar yap sonra tam doldur sarj ını ve doalana kada r kullanama bu yeterli sayfamadada var istersen bakabikirsin bide ćözüm olarak kabul edersen sevinirim