cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung memnuniyet

(Topic created on: 10-14-2024 05:50 PM)
66 Views
SAMSUNG_TR
Beginner Level 5
Options
Galaxy A

Merhabalar Samsung Kullanıcıları Kullanmış olduğunuz Cihazın performans ve Memnuniyetini belirtir misiniz?

19 Comments
ctalhayener
Active Level 3
Galaxy A
galaxy s24 kamera: 9/10 işlemci gücü 10/10 (antutu 1.6 milyon) ekran 10/10 (piyasanin en iyisi) batarya 6/10
Galaxy A
Önerdiğim cihazlar : a54 s10 s7 ve s3

Kesinlikle almayın a14😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
😂 a13 alın o olur
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Gayet emmnhnum; a24 kullanıyorum. Tek hoşlanmadığım kısım arada sırada arayüzde takılmalar mevcut ve kısık ışıkta ve vîdeo modunda -haraket anında- görüntünün bozulması. Alınabilir bence kötü değil seviykrumben cihazımı.
Cihaza puanım 10/8
utkuemreS24
Active Level 4
Galaxy A
S24 batarya hariç her şey mükemmel sayılır. Kamera beklentimin altında kaldı muadillerine göre bi tık geride gibi. Onun haricinde işlemci ekran hız vs. tam bir canavar.
0 Likes
Telecaster
Active Level 6
Galaxy A
S23 256 cihaz kapatıp açıldığında 2 3dk donmalar oluyor

Kamera çok iyi ama güzel çekmeniz için çabalamanız gerek yoksa bazı fotoğraflar ciddi kötü çıkabiliyor

Pil yeterli sadece sosyal medya kullanıyorsanız günü ucu ucuna kurtarıyor güncellemeyle pil performansı düştü 1,30 saat falan

Oyun performansı çok iyi zaten güçlü bir işlemciyle geliyor ama oyun açtığınızda 6motor araç gibi pili hemen emiyor ve 44 45 derecelere çıkıyor yer yer 47 görmüştüm

Onun dışında keşke plus alsaydım ha bu arada kasada kronik boya dökülmesi var
Galaxy A
Çok memmunum S24 Ultra kullanıyorum kamerasından tutunda işlemcisine ordan titanyum yapısı ve ekranı çok iyi
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Galaxy A
Tab s9 fe plus kullanıyorum inanılmaz güzellikte bir cihaz pil ömrü olsun tasarımı şıklığı olsun şahane ve ekranın kocaman oluşu beni benden alıyor 🥰🥰🥰
0 Likes
SerkanA55-GS
Active Level 9
Galaxy A
Valla ben memnunum pil dışında gayet akıcı güncelleme desteği uzun süre veriliyor dahaa ne olsun😊🙏
0 Likes
Galaxy A
S23 fe kullanıyorum alına bilecek en mantıklı telefonlardan biri kusurlarını sayarsak çok ağır olması pil perfonmansı da ne iyi ne kötü ben bir günü çıkarıyorum hızlı ve seri bir cihaz.
0 Likes