Members_XhlLBOP
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
- Merhaba. Benim adım Muhittin İsmail Özgür. 14-16 Temmuz tarihleri arasında Samsung Müşteri Hizmetleri ile görüşmemde istenmeyen durumlar yaşadım. Her ne kadar olmaması gereken tepki ve yanıtlar vermiş olsam da, bu durumun hastalığımdan kaynaklandığı için olabilirliği olan bir durum olduğunu zânnediyorum. Aynı zamanda Trendyol şirketinin sitelerinde Müşteri temsilcisi olarak çalışırken, bir görevim de Trendyol Türkiye çağrı merkezine bırakılan memnuniyet anketlerini dinlemek ve excel dosyası halinde raporlamaktı. Günlük 60-130 arası müşterinin bırakmış olduğu her biri 30 saniyelik memnuniyet anketi dinler ve raporlardım. Öyle farklı müşteri tipleri, o kadar küçük, hatta küçücük, zerre diye tabir edilebilecek şeylere takılıp ağza alınmayacak sözler sarfeden bey ve hanımlara denk gelmiştim. O zamanlar kendi kendime içten içe bir yargı da bulunmuştum. İşi olmayan ve çalışmayan, boş vakti çok olan insanlar, muhtemelen çok ama çok küçük şeylere takılıp bu tepkileri veriyorlar diye kendi kendime söylemiştim. Malesef büyük konuşmuşum. Onlardan biri de ben oldum. Ben, en azından memnuniyet anketi raporlama tecrübesine sahip birisi olduğum için, yaşadığım tecrübenin muhtemelen yarı hastalık yarı da işsizlik sebebiyle boş zaman çokluğundan kaynaklandığından eminim. Yetkililerden, yaşattığım olumsuz tecrübe için en içten dileklerimle aflarına sığınıyor, çok ama çok özür diliyorum
Saygı ve Hürmetlerimle
Muhittin İsmail Özgür
0 (535) ****
3 Comments
Kaptan12345
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-19-2022 02:11 PM (Last edited 07-19-2022 02:12 PM ) in
Galaxy A
Siz gerçekten iyi bir insansınız. Böyle bir şeyi kendinize dert edinmenizden belli 🙂 👏
kullanıcı323
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-19-2022 02:22 PM in
Galaxy A
0535☆☆☆☆ lütfen telefon numarası paylaşmayanızz
kullanıcı323
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-19-2022 02:23 PM in
Galaxy A
Ama size helal olsun gerçekler biliyorsunuz😊😊
![](/skins/images/1164778C15BA1E5FBF86FF7EFC350E16/responsive_peak/images/icon_anonymous_message.png)