cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung bu işi beceremiyor bence

(Topic created on: 03-21-2025 01:26 AM)
552 Views
dekor67
Active Level 4
Options
Galaxy A

3 ay içinde 3 farklı telefon kullandım Xiaomi oneplus Samsung bu Samsung'a bir türlü ulaşamadım nedense çok kısıtlıyor beni sadece su geçirmeme özelliğini seviyorum yoksa basit bir telefon ama Xiaomi öyle değil istediğini yapabiliyorsun yüzlerce yorum kurabiliyorsun garanti dışı da kalmıyor rotlandırıp kapat gönder garantiye

50 Comments
dekor67
Active Level 4
Galaxy A
Samsung bu telefona bir şey ellemeden Qualcomm Snapdragon işlemci koysun bu telefonu Uçar
0 Likes
Galaxy A
kullanması en kolay en akıcı en reklamsız 😂 en göze hitap eden en çarpıcı markaya mi diyorsun
dekor67
Active Level 4
Galaxy A
Evet her güzelin bir sorunu var ben burada samsung'u kötülemek amaçlı söylemiyorum bunu böyle algılamayın ben sadece yaşadığım sorunları söylüyorum diğer marka da iyi olup da **bleep** olmayanları söylüyorum mesela örnek vereyim x marka da istemediğin kadar yazılım var istemediğin kadar rom var istediğine geç istersen orijinal kullan sana kalmış ama mesela bu Samsung da yok basit bir örnek sadece
Galaxy A
Her markanın sistemi tarzı farklı
serhatS24U
Active Level 4
Galaxy A
Vpn kullanıyorsan uygulamaları indirirken ve güncelleken çok yavaşlatıyor olabilir
0 Likes
Galaxy A
Hocam oyle deme samsungun ortakları alınır sonra 😂 😂 😂
0 Likes
dekor67
Active Level 4
Galaxy A
Alınacak birşey yok burası Samsung u övmek için mi kuruldu bilhakis müşteri yorumlarını görsün diye
0 Likes
Galaxy A
Evet orası oyle ama burdakı kullanıcılar sankı kendı malıymış gıbı savunmaya geçiyor
0 Likes
dekor67
Active Level 4
Galaxy A
Ben iPhone'da eleştiririm mesela son çıkardığı telefon resmen insanlarla dalga geçmek senelerdir aynı tasarım yuvarla yuvarla gönder yuvarla yuvarla gönder
0 Likes
Galaxy A
Onu bende eleştırdım barı fıyatını daha düşük yapsaymışlar
0 Likes