Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Selamın aleyküm iyi akşamlar herkese merhaba değerli members kullanıcıları üyeleri sizlere bir sorum olacak sizce size göre konuda'da belirtmiş... View Post
Dün Vatan bilgisayarda bu iki cihazı inceleme fırsatı buldum. Şahsen ben tasarım olarak beğenmedim oyuncak gibi telefon yapmışlar. Özellikle a36... View Post
Değerli members üyeleri öncelikle hayırlı ramazanlar ben son birkaç kez telefonu şarj ettiğimde kilit ekranında bu bildirimi görüyorum daha önce yoktu... View Post
Hangisi View Post
Samsung a34 telefonumu dışarıda güneş altında kullandıktan sonra ekrandaki Renkler çok parlıyor iç mekana girince soluk renkler bir türlü duzelmiyor... View Post
Slm arkadaşlar WhatsApp da genel sorun yaşayanlar var mı mesaj gelmeme gibi gitmeme gibi sorunlar videolar gönderememe.bende mi sorun var acaba zaten... View Post
Güncellemeden sonra cihazı yavaşlayan varmı A55 için? Bi forumda görmüştüm View Post
Vatandan a36 5g sipariş verdim bugün kargoya verdiler deneyimlerimi geldikten sonra paylaşacağım renk olarak yeşil tercih ettim lila renk bitmiş.... View Post
Arkadaslar a15 ve a serilerine tahminen one ui 7 ne zaman gelir? View Post
User | Likes Count |
---|---|
628 | |
564 | |
251 | |
249 |
User | Count |
---|---|
19 | |
17 | |
16 | |