cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung bu işi beceremiyor bence

(Topic created on: 03-21-2025 01:26 AM)
549 Views
dekor67
Active Level 4
Options
Galaxy A

3 ay içinde 3 farklı telefon kullandım Xiaomi oneplus Samsung bu Samsung'a bir türlü ulaşamadım nedense çok kısıtlıyor beni sadece su geçirmeme özelliğini seviyorum yoksa basit bir telefon ama Xiaomi öyle değil istediğini yapabiliyorsun yüzlerce yorum kurabiliyorsun garanti dışı da kalmıyor rotlandırıp kapat gönder garantiye

50 Comments
dekor67
Active Level 4
Galaxy A
Kullandığım telefonu a35 mesela markete gidiyorum temassız ödeme yapacağım canı isterse okuyacaksın istemezse okumuyor m11 lightım öyle miydi 15 santimden okuyordu iki kere kasada kaldım onun yüzünden
0 Likes
dekor67
Active Level 4
Galaxy A
Bir yazılım verecek sanırsın ki devrim yaşatacak telefonlara bir betayı başlatıyor yok olmadı geri çek tekrar başlat ya millet Android 16'ya geçiyor bu hala 15'i veremedi
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
Anlamadım Tam Ne Konuda Sorun Yaşıyorsun Ödeme Mi Sadece ?
0 Likes
dekor67
Active Level 4
Galaxy A
Sorun çok arkadaşım ödeme bir diğer modellere göre 3 kat daha yavaş şarj oluyor 2 uygulamaları çok geç yüklüyor 3 arayüzü one plus'a göre xiaomi'ye göre kat kat yavaş 3
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
Nasıl Yavaş One Ui İle A15 Bile Akıyor Baya Ama Şuan İçin Konuşucak Olursak A35 Zaten Orta Segment Bir Cihaz.Kıyaslayacağın Cihazlarda Aynı Segmentin Cihazları Olmalı
dekor67
Active Level 4
Galaxy A
Buraya video yükleyebilsem bak yükleme hızını gösterecektim sana mesela Google play Store'dan bir uygulama yüklüyorum mesela TikTok 5 dakikada yükleniyor
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
Uygulamanın Yüklenme Hızı İle Ne Alakası Var Arayüz Hızının Samsungu Mu Kakalamaya Çalışıyorsun Anlamadım Ki
0 Likes
dekor67
Active Level 4
Galaxy A
Arkadaşım sen mi anlamıyorsun ben mi anlatamıyorum arayüz hızı ayrı bir sorun zaten ben tek tek sorunları sayıyorum burada ayrıca uygulama yükleme hızından bahsediyorum uygulama indirme hızından bahsetmiyorum benim internetimi 100 MB zaten
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
Şimdi Şarz Olma Konusunda Haklısınız 25w Yavaş Kalıyor Onun Dışında Uygulamaları Yavaş İndirme Konusunu İlk Defa Duyuyorum Sizden Benim A16 600mb'lik Oyunu Gayet Hızlı Bir Şekilde İndiriyor Wifi 5 ve 72mb Olmasına Rağmen Bide Speed Test'den Bi Test Edin Hızınızı Belki İnternet Düşmüşdür Bir Anda Uygulamaları Geç Açma Konusunda En Ufak Uygulamaya Kadar Mı Hepsi Çok Geç Açılıyor Daha Ağır Uygulamalarda Çok Hızlı Olmasını Beklemeyin Orta Segment Bir Telefon Nede Olsa