Yazılım güncel fakat 5 g özelligi bir türlü açılmıyor View Post
Yazılım güncel fakat 5 g özelligi bir türlü açılmıyor View Post
Arkadaşlar lütfen adil olalım bir soru soracağım sizce a23 mu yoksa a32 mi iki tekefonuda deneyimliler olsun a32 kullanan a32 demesin lütfen adil bir... View Post
A34 telefonumda pürüzsüz hareketin 90 hz değil de 120 hz olması şarjı çabuk bitirir mi? View Post
İyi akşamlar youtube'dan video indirip indirmediğimi sorabilirmiyim telefona virüs bu şekilde indirdiğimde güvenilmez uygulamalar... View Post
A31 in kamerası neden kötü oysa ki düşük model telefonların çok dağa kaliteli kameraları var üzücü View Post
Bugün itibariyle Samsung Galaxy A73 aldım ve inanın çok memnunum harika bir cihaz gerçekten 🥰❤️ View Post
Şuanda güneşin altındayım mesela kamera bölümündeki lensler pixeller ve altta parmak izi tarayıcısı çok fazla beliriyor sizde de öyle mi? View Post
Geekbench 6 yaptigim testler ilk andorid 13 one 5.0 boyle puan aldim Simdi one ui 5.1 yukledim artis var perhonmasta View Post
A53 8Gb ram ve 120 hz olmasına rağmen pubg de neden 90 değil de 60 fps veriyor. Bunun bir çözümü var mı ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
728 | |
521 | |
318 | |
257 | |
237 |
User | Count |
---|---|
99 | |
49 | |
34 | |