cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung a52 güncelleme

(Topic created on: 02-29-2024 10:20 PM)
171 Views
alperen44
Active Level 2
Options
Galaxy A

image

image

Artık yeter bu 4 üncü ertelemeniz oldu milletin aklıyla dalga geçmeyi bırakın artık bu iş dalga geçmeye ve halkı aldatmaya yönelik beklentileri karsilamamaya artık telefonlarınızi almamaya nefret ettirerek başka model telefonlara yöneltiyorsunuz artık güncelleme beklemekten bıktık sürekli tarih ertelemeler artık yeter 
9 Comments
Coldplays
Active Level 6
Galaxy A
Çok takma, bugün veya ilerleyen günlerde gelecektir. Başka yapacak bir şey yok.
alperen44
Active Level 2
Galaxy A
Güncelleme vereceksede tarih vermesinler bari
0 Likes
Coldplays
Active Level 6
Galaxy A
Ben de bekliyorum ama yapacak başka bir şey yok. Çoğu ülkeye dağıtıldı, bize de en yakın zamanda gelecektir.
alperen44
Active Level 2
Galaxy A
Beklemekten bıktık valla 4 ay sürekli güncelleme erteliyorlar bu ertelemeden bıktım yayınlanınca yayınlandı diye bilgi verseler daha iyi
0 Likes
Coldplays
Active Level 6
Galaxy A
Kendileri de bilmiyor, bizim bildiklerimizden başka ellerinde veri yok herhalde. Yarın gelebilir. One UI 6.1 testleri de başladı. Bekleyip görelim.
Coldplays
Active Level 6
Galaxy A
Güncelleme geldi, en azından fazla beklemedik.
0 Likes
alperen44
Active Level 2
Galaxy A
Güncelleme konusunda samsung Türkiye baya geri planda kalıyor diğer ülkelere göre
0 Likes
Coldplays
Active Level 6
Galaxy A
Zaten A52 için son android güncellemesi, pek uğraşmak istemiyorlar. Ayrıca son çıkan cihazlardan en eskiye doğru bir güncelleme anlayışına sahipler. Haliyle 2021 yılında satışa çıkan bir cihazı boşlamaları normal (kendi açılarını göre) Bunlar bizden her yıl telefon satın almamızı istiyor. Var olan telefonunu desteklemiyor. Samsung boş bir firma, açıkçası Apple bu kadar pahalı olmasaydı Samsung bu kadar çok tercih edilmezdi. Her konuda mağduriyet yaşayan kullanıcı daha ucuz diye Samsung kullanıyor.
0 Likes
alperen44
Active Level 2
Galaxy A
Pahaliliktan ziyade benim amacım iPhone modellerinde hafıza kartı ve depolama alanı dolunca sürekli para istiyor iphone iphone kullandım fakat iphonelarda hep batarya şişmesi sorunları yaşanıyor şarj erken bitiyor artık redmi modeline yonelcem gibi görünüyor
0 Likes