cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarjdayken twitter kullanılmıyor

(Topic created on: 09-26-2024 04:57 PM)
2004 Views
uçaka52
Beginner Level 3
Options
Galaxy A

Samsung Galaxy A52 kullanıcısıyım. Son güncelleme ile birlikte telefon şarjdayken twitter kullanamıyorum. İnternet bağlantımda bir sorun olmamasına rağmen twitter çalışmıyor.

4 Comments
uçaka52
Beginner Level 3
Galaxy A
Azaltsa da kullanıyorum. Telefonun pil ömrünü düşünerek kendimi kısıtlamıyorum. Uygulamaya girmek istediğimde telefonumun beni kısıtlamasını istemiyorum.
0 Likes
ηefthγs
Active Level 5
Galaxy A
Hocam sorunun telefonla alakası yok Twitterle alakası var.

Son güncellemelerden sonra telefon şarjdayken çoğu telefonda Twitter akışı yenilenmiyor veyada uygulama açılmıyor.

Güncelleme beklemekten başka çare yok.
uçaka52
Beginner Level 3
Galaxy A
Arkadaşlarımda böyle bir sorun yok sadece bende var şu anda.
0 Likes
ηefthγs
Active Level 5
Galaxy A
Telefonun modeli, markası, işlemcisi ve yazılımı aynı olmadığından arkadaşlarınızın telefonlarında böyle bir sorunla karşılaşmamanız normal.

Farklı sitelerde buna benzer konularda başlıklar mevcut. Telefonla alakası yok Twitter ve getirdiği yeni güncellemeyle alakalı bir sorun var.