Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Galaxy AI A34'e gelecek mi çünkü yurt dışında bazı A modellerinde Galaxy AI bulunuyor. View Post
Merhaba, 1 yıllık samsung a 34 cihazım var. Telefon şarj da olduğunda dokunmatik te titreme gibi bir şey oluyor. Tam anlamıyla açıklamak gerekirse bir... View Post
Merhaba herkese.Telefonda kulaklıklı ya da kulaklıksız birden youtube müzik arka planda açılıyor kapatiyorum tekrar açılıyor sonra ses açilıp... View Post
Samsung One UI 7 beta ne zaman gelecek? Bir de güncelleme gelecek olan cihazmara aynı anda mı gelecek yoksa sırayla mı? View Post
Başlıkta da gördüğünüz gibi A35 5G de kasma sorunu var. Daha detaylı anlatacak olursam cihaz kapalı bir şekilde şarj olduktan sonra cihazı açıyorum.... View Post
Merhaba 2-3 gündür USB bağlayıcı Takıldı/Çıkarıldı diyen sürekli sessiz bir bildirim alıyorum ve hiçbir şekilde çözüm bulamadım. Yaşayan ve çözebilen... View Post
GALAXY A24 View Post
Telefonumun şarjı çok hızlı bitiyor View Post
⭐ 10 Kasımda Elime Ulaştı ⭐⭐ Yeni Kılıfım Nasıl Sizce Düşüncelerinizi Belirtirseniz Sevinirim ⭐ View Post
____ Merhaba Değerli Members Üyeleri _____ Bir süredir rahatsızım ama biraz daha iyiyim iyi oldukça da sizlere güzel içerikler paylaşmaya... View Post
User | Likes Count |
---|---|
727 | |
720 | |
401 | |
350 | |
239 |