cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung a31 kilit ekranı renk bozukluğu

(Topic created on: 05-27-2021 09:42 AM)
252 Views
gizem66
Active Level 1
Options
Galaxy A

Daha dün Samsung a31 telefon aldım kilit ekranında renk bozulmaları var parmak izi okuyucuyla alakalıdır denildi kaldırdım yinede çözülmedi çok çirkin bir görüntü oluşturuyor neden böyle bir hevesle aldım lütfen düzeltilsin ekran bozuk gibi duruyor çok kötü :(

15 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ahh ahh Samsung bu cihaz çıkartır ama adam akıllı çıkartmaz. Bende de samsung a30s var hatalarla dolu. Ben de xiaomi aldım rahata erdim 😊
gizem66
Active Level 1
Galaxy A
Ben xiamo vs sevmiyorum kesinlikle almam :)
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Valla sevmezsen Samsung seni üzer araştırıp almak lazım. Samsung kalitesi eskide kaldı. Geçmiş olsun diliyorum size Samsung sorunları peşinizi bırakmayacak ben ilk seneden mahkemeye verdim varın gerisini siz düşünün 😏
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
Dediklerinize katılıyorum Hocam şu an Xiaomi kullanırken ben daha önceden hiç Teknolojik ürün kullanma mışım gibi hissettiriyor Öyle ki Samsung'a geçince kendimi 90'lı yıllarda gibi hissediyorum aşırı yavaş çalışıyor Bu arada hangi modeli kullanıyorsunuz belki mi Forum'da karşılaşırız
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Özelden yazayım hocam size burdan yazarsam Samsung dayanamaz siler yorumu 😀
0 Likes
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
Ben de daha önceden öyleydim almam diyordum Ancak daha yeni aldım ve çok memnunum tavsiye ederim Keşke Samsung yerine Xiaomi olsaydınız yazılım sorunları çok çok daha az
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynen öyle kardeşim şu an xiaomi poco m3 var bataryası mükemmel yazılım desen on numara beş yıldız. Samsung tarihin tozlu sayfalarında olucak inşallah
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
Ben de redmi 9 kullanıyorum hocam dediğiniz gibi Samsun kalitesi maalesef eskide kaldı
androidciALFA
Active Level 9
Galaxy A
Xiomi çöptür onun 4 kameralı telefonu bile 1400 haha ama samsungun 4 kameralısı 3000, 4000 bin lira İŞTE KALITE FARKI