cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung a25 şarj sorunu

(Topic created on: 07-27-2024 03:55 PM)
338 Views
hakunamata
Active Level 1
Options
Galaxy A

İki gün önce j7 core telefonumun bozulması durumunda Samsung a25 e geçiş yaptım çünkü ister işlemcisi olsun ister duruşu vs. Olsun çok aradığım bir telefondu iki gün önce geldi bugün 3. Günü ama şöyle bi sıkıntısı var smart switch ile veri aktarımı yaptım herşeyimi aktardım sorun yok ama tek sıkıntısı şarjı su gibi gidiyor su anda iş yerine müzik açıyorum internette 19 saat ful muzik çalabilir falan diyodu 67 şarjla 7 saat te şarjım bitti internetim de açık değildi nedenini ogrenebilme imkanım var mı Google da pek bişi bulamadım buna dair

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefonu henüz yeni almışsınız, şarjının bitmesi çok normal ve doğal. Kullandıkça yerine oturacaktır merak etmeyin
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
👍👍
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
👍
hakunamata
Active Level 1
Galaxy A
Teşekkür ederimm
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
En geç bir hafta içerisinde düzene girer
hakunamata
Active Level 1
Galaxy A
Umarımm 👍🏿👊🏿👊🏿 yorum için teşekkürler
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Evet, telefonunuz kullanım özelliklerini öğreniyor ama 7 saatten 19 saate çıkaracak bir sıçrama beklemeyin. O 19 saat maksimum verebileceği süre. Normal kullanımda daha düşük olması normal.
hakunamata
Active Level 1
Galaxy A
Bilmiyorum ya ben şarjıni daha iyi bekliyordum ne yalan soyleyim şarj aletinden kaynaklanmiuo diye düşünüyorum orijinal şarj aletim yok maalesef kaybettim hızlı şarj kablosu da adaptör alana kadar işime yaramaz maalesef 😔
0 Likes
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
1-2 haftaya düzelir.Düzelmezse;
marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
0 Likes