ensarozdemir
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Gecen yaz almis oldugum galaxy a34 telefonum şarj girisine hicbir sey kacmamasina ragmen nem algilandi hatasi verdi temizledim internette gordugum usb settings uygulamasini sifirladim duzelmedi tamirciye gittim iki defa degisti sarj girisi ve birkere sarj ettikten sonra ayni hatayi almaya devam ettim hicbir cozum bulamadim gercekten cok sinir bozucu hicbir nem veya toz parca olmamasina ragmen telefonumu sarj edemiyorum birdaha samsung almayida dusunmuyorum
- Tags:
- A34
3 Comments
MehmetAyten
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
yesterday in
Galaxy A
Şunu deneyebilir misiniz, belki işe yarar:
Gizli Sistem Ayarlarını Sıfırlama (USB Hata Ayıklama dahil)
Ayarlar > Geliştirici seçeneklerine git. (Görünmüyorsa Ayarlar > Telefon hakkında > Yapım numarasına 7 defa tıkla)
"USB hata ayıklama"yı açıp kapat.
"Varsayılan USB yapılandırması"nı sadece şarj olarak ayarla. Geliştirici seçeneklerinden çık ve telefonu yeniden başlat.
Gizli Sistem Ayarlarını Sıfırlama (USB Hata Ayıklama dahil)
Ayarlar > Geliştirici seçeneklerine git. (Görünmüyorsa Ayarlar > Telefon hakkında > Yapım numarasına 7 defa tıkla)
"USB hata ayıklama"yı açıp kapat.
"Varsayılan USB yapılandırması"nı sadece şarj olarak ayarla. Geliştirici seçeneklerinden çık ve telefonu yeniden başlat.
ensarozdemir
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
yesterday in
Galaxy A
Dediginizi yaptım ayni hatayi ilk takmamda aldim sök tak yaptim suan şarj oluyor teşekkür ederim ❤ sonraki şarj edisimde bidaha hata alirsam yazarim😊
MehmetAyten
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
yesterday in
Galaxy A
İşe yaramasına sevindim. 😊