- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-10-2023 03:18 AM (Last edited 06-10-2023 03:28 AM by Yeşilırmak ) in
Galaxy ASayın SAMSUNG TÜRKİYE yetkilileri bizim forumda açtığımız konuları destek ekibiniz, yazılım ekibiniz görüyor mu görmüyor mu bilmiyorum ama eğer en azından moderatörler bu konuları görüp size iletiyorsa bir Samsung kullanıcısı olarak sizlere bir kaç öneride bulunmak istiyorum. Samsung markası olarak gerçekten Android camiasında üstünlüğü çekiyorsunuz bunu herkes biliyor özellikle her ay kesintisiz olarak kurumsal cihazlarına yaptığınız güncellemeler ile güncelleme konusunda Android dünyasında rakiplerinizi eklediniz. Ben ve bir çok kullanıcı sürekli hızlı ve yeni güncellemeler istediği için bunu bir zorunluluk haline getirdiniz ama son sürat ile güncelleme çıkarmaya çalıştığınızda her zaman biz kullanıcıların yararına değil,zararına da olabiliyor. Sanırsam hızlı güncelleme çıkarmak için gerekli testleri yapmıyorsunuz ve biz güncellemeleri yükleyince neredeyse her ay hemen hemen sorunlarla karşılaşıyor ve bunları çözmek için burada bir çok konu açıyor üstüne defalarca hata raporu gönderiyoruz. Çıkardığınız her güncelleme %100 sorunsuz olucak diye bir şart veya genelleme yok bunu biliyoruz. Çünkü Android açık bir sistem ve bazı sorunlar sadece siz kaynaklı değil uygulama geliştiriciler kaynaklı da olabiliyor. Bunun da farkındayız kullanıcılar olarak bana katılanlar büyük bir ihtimalle olucak. 2 isteğimiz var.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-10-2023 06:28 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-10-2023 10:15 AM in
Galaxy AMerhaba ygtknca,
Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.
Teşekkürler.
MOD