cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Türkiye A50 Sorunlu Mayıs Ayı Güncelleme Olduğunu Doğruladı

(Topic created on: 06-09-2020 12:34 PM)
747 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Samsung Türkiye A50 1 hafta önce mayıs ayı güncellemesini aldı ve iyileştirme olarak kamera ve klavye kararlılığı arttı yazıyordu.

Daha önceden hata raporu gönderdim ve olumlu sonuçlar aldım sorunların tek tek düzeltildiği yazıyordu ve mayıs ayı güncellemesini yaptim ve sorunlar aynen devam ediyordu ve geçen gün samsung müşteri temsilcisi tarafından arandım ve sorunların düzeltilmediği Samsung Türkiye doğruladı ve güney koreye ileteceklerini belirtiler ama benden cihazı servise bırakmamı söyledi ve ben sorunlar bütün A50 kullanıcılarında olduğu için cihazı servise vermek istemiyorum .

Samsung Türkiye sorunların düzeltilmediği doğruladığınız halde neden güney koreye iletilmiyor sorunlar neden bir günceleme üzerinde çalışmıyor

Haziran ayı güncellemesi test ediliyor ve sadece güvenlik güncellemesi gelecekmiş ve sorunlar yine düzeltilmiyor.

BEN BU KONUDA YALNIZ OLAMADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM MODLAR LÜTFEN KOPYALA YAPIŞTIR CEVABI VERMEYİN 

Resolved!
17 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung Türkiye neden gönderime cevap verilmedi bunu neden yapıyorsunuz niye bir bilgi verilmiyor Mayıs ayın güncellemenin sorunlu olduğunu kabul ettiniz ve sizden cevap alamıyoruz 

image

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bilerek vermiyorlar.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen kardeşim haklısın
Galaxy A
ALFA TÜRK KARDEŞİM 2 GÜN ÖNCE SANA BİR SORUMU İLETMİŞTİM BU DURUMU TELEF9NCUYA GÖRÜRSEM DÜZELTİRLERMİ ŞİMDİ SORUMU CEVAPLARSANIZ SENİRİM ALFA KARDEŞİM YAZILIM HATASI VERİYOR ÇİHAZIM GÜVENLİK YAMSINU GÜNCELLEDİM BÖYLE OLDU
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Sana tavsiyem telefoncuya götürme cihazı telefoncuya götürürsen daha kötü olur en yakın samsung servisine götür
Galaxy A
NİYE BAK BUNA BUNU TELEFONCU ÇÖZER BENCE HİÇ BİR SORUN OLMAZ DİUE BİLİYORUM 1 GÜNDE HALEDEBİLİR BENCE TELEFONUMUSERVİSE VERSEM TELEFONUMU 1 AYDAN AŞAĞI ALMAMA O YÜZDEN VERMİYORUM BU İKİ SORUN ÇÖZÜLÜRMÜ SENCE KARDEŞİM CEVABIMI ALALBİLİRMİYİM Bİ BAKARMISIN DÜZELİRMİ BU 2 SORUN GÖRÜDÜNMÜ ALFA TÜRK KARDEŞİM
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
kardeşim bilmiyorum tam çözer mi telefoncu ama akıllı servis varsa şehirde 1 günde yapıyolar
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A
Merhaba Alfatürk,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle değerli görüş ve öneriniz için teşekkür ederiz. Bu konudaki talebiniz Samsung Türkiye ve Kore’deki Genel Merkezi’mize iletilmiştir.

Bilginize sunarız,
MOD