Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Ne yapmam gerekiyor cihaz a35 View Post
🙏🙏🙏🙏🙏🙏 View Post
Arkadaşlar galaxy a55 de galaxy al desteği var mı ve ne kadarını kullanabiliyorsunuz?? View Post
Bu geliştirici ayarlarinda arkaplan işlem sinirinu kaptsak olumsuz etkiler mi telefonu Bundan bahsediyorum acaba View Post
Maksimum 11bine alınabilecek en iyi samsung önerebilirmisiniz View Post
Sizce telefonumu kılıfla mı kılıfsız mı kullanmalıyım View Post
Telefon kendisi kapanmış samsung yazısı yanıp sönmeye başlamış. Sürekli samsung-samsung galaxy yazısı çıkıyor tekrar başa dönüyor. İki kere ana ekran... View Post
Aramızda bu cihazı kullanıp **bleep** **bleep** oyun oynayan arkadaşlardan birkaç yorum almak istiyorum. Oyun performansı nasıl sizce? View Post
Ben Samsung A54 De Kullandım A55 De Test Ettim Samsung A73 De Kullandım Bazı Arkadaşlar A73 Kullanmadan Etmeden A54 Daha İyi A55 Daha İyi Gibi... View Post
Arkadaşlar bu Dark mod simgeleri kesinlikle gelmeli Siz ne düşünüyorsunuz? View Post