Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Samsung klavye sade, güzel, düzenlemesi çok iyi ama sürekli donma yaşıyor, bunun bir çaresi yok mu arkadaşlar View Post
2 aylık cihaz View Post
Neden galaxy A16 ya güncelleme getirmiyolar hehep baktığım zaman testte gösteriyo View Post
One UI 8 / Android 16 Güç tasarrufu kapalı - %15'in altında açık AOD - Göstermek için dokun 120hz - %15'in altında 60hz Gün batımından gün... View Post
Cihazım sürekli bu tür dosyalar oluşturuyor sorunun çözümünü bir Türlü bulamadım bilen varmı? View Post
Google finans'ta takip ettiğim halde now bar'da çıkmıyor. İşlevi kullanabilen var mı? View Post
Daha 5G aktif olmadığından sürekli sinyal arıyor haliyle pil yiyor ve ben de 4.5G'de kalıyorum. Ama sürekli kendini 5G atıyor. Operatörden de... View Post
Neden her yeni sürümden sonra cihazlar kasıyor aklım ermiyor a23 kullanıyorum ilk aldığım fabrika sürümü gayet iyiydi yeni sürümlerden sonra aşırı... View Post
Birde bir arkadaşım demişti samsunglar bir süre sonra kasıyor diye cidden. Doğruymuş View Post
Herhangi bir Samsung bir telefona sürüm düşürme işlemi yaptıran ololdumu? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 442 | |
| 361 | |
| 338 | |
| 331 |
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 9 | |
| 6 | |
| 5 |