cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncellemelerle Alakalı

(Topic created on: 04-27-2025 05:54 PM)
149 Views
fatih8294
Active Level 7
Options
Galaxy A

Arkadaşlar benim bir sorum var. Ablam 2022 de Galaxy A32 almıştı. O zamandan bu zamana kadar hiç güncelleme yapmamış (otomatik olarak güncellendiyse bilmiyorum.) Bu yüzden telefonunda şu an yazılım güncellemesinde Android 12 One UI 4.1 gözüküyor. Daha sonra gelen güvenlik güncellemeleri, One UI 5, One UI 5.1 güncellemeleri ve ondan sonraki güvenlik güncellemeleri komple duruyor. Ben One UI 4.1 güncellemesini yaptıktan sonra diğer güncellemeler tek tek gelir mi yoksa gelmez mi? Hepsi teker teker gözükür mü? Bu konuyu bilen birisi lütfen yazabilir mi?

8 Comments
Bthn_
Active Level 8
Galaxy A
Güncellemeleri yapma telefon vasat bi hale geliyor
fatih8294
Active Level 7
Galaxy A
Ama telefonun güvenlik güncellemeleri yapılmadığı için güvenlik konusunda geri. Bundan dolayı sıkıntılar olabileceğini düşünüyorum.
Bthn_
Active Level 8
Galaxy A
Pek bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum, ama android 12 ye güncellemeni tavsiye ederim en iyi samsung sürümlerinden biridir (bence)
Bthn_
Active Level 8
Galaxy A
Sistem guncellemeleri ayrı geliyor, sistem guncellemeleri arasındaki güvenlik güncellemeleri ise tek seferde indiriliyor diye hatırlıyorum
kHell
Active Level 9
Galaxy A
yakın zamanda yeni telefon alma gibi fikri varsa bence dene, yavaşlasa bile çok kaybiniz olmaz. Ama sanmam sorun olacağını
Galaxy A
En son güvenlik güncellemesini yapar Ben Aralıktan beri yapmıyordum 7 gelince yaptım en son Martı yükledi sonra 7 ye geçti
areyousure
Active Level 10
Galaxy A
Muhtemelen öyle olur. Veya ilkini yaptıktan sonra direk en üst sürüm gelebilir. Aslında güncellemeseniz de olur herhangi sorun yoksa. Sonuçta ui güncellemeleri cihaza yük oluyor
SoydanBeyy
Active Level 5
Galaxy A
O cihaz için yayınlanan son sürüm neyse onu indirir ota dan
0 Likes