cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Türkiye A50 Sorunlu Mayıs Ayı Güncelleme Olduğunu Doğruladı

(Topic created on: 06-09-2020 12:34 PM)
746 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Samsung Türkiye A50 1 hafta önce mayıs ayı güncellemesini aldı ve iyileştirme olarak kamera ve klavye kararlılığı arttı yazıyordu.

Daha önceden hata raporu gönderdim ve olumlu sonuçlar aldım sorunların tek tek düzeltildiği yazıyordu ve mayıs ayı güncellemesini yaptim ve sorunlar aynen devam ediyordu ve geçen gün samsung müşteri temsilcisi tarafından arandım ve sorunların düzeltilmediği Samsung Türkiye doğruladı ve güney koreye ileteceklerini belirtiler ama benden cihazı servise bırakmamı söyledi ve ben sorunlar bütün A50 kullanıcılarında olduğu için cihazı servise vermek istemiyorum .

Samsung Türkiye sorunların düzeltilmediği doğruladığınız halde neden güney koreye iletilmiyor sorunlar neden bir günceleme üzerinde çalışmıyor

Haziran ayı güncellemesi test ediliyor ve sadece güvenlik güncellemesi gelecekmiş ve sorunlar yine düzeltilmiyor.

BEN BU KONUDA YALNIZ OLAMADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM MODLAR LÜTFEN KOPYALA YAPIŞTIR CEVABI VERMEYİN 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A
Merhaba Alfatürk,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle değerli görüş ve öneriniz için teşekkür ederiz. Bu konudaki talebiniz Samsung Türkiye ve Kore’deki Genel Merkezi’mize iletilmiştir.

Bilginize sunarız,
MOD

View solution in context

17 Comments
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Reis doğruladı ama şuanlık iletmemişler dediğin gibi. En yakın zamanda iletmeleri düzeltmeleri dileğiyle. Bakarsın güvenlik güncellemesi ile yanında beraber düzeltilir umarım.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
ne yazık ki düzeltilmeyecek çünkü U takısı testte vardı sonraki teste ise güvenlik güncellemesi döndü
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
hımm,bakarsın güvenlik güncellemesi ile gidebilir reis belli olmaz. Bak sende diyorsun U takısı vardı,güvenlik güncellemesi ne döndü demişsin. Yarın öbürgün U takısına döner belki. Umutlu olmak lazım reis. :)
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
umarım öyle olur
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
İNŞAALLAH Reis. :)
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Reis bu arada, A10S için bakabilir misin rica etsem o ne durumda "U" takısı var mı? halen. Bu aralar baya güncelleme verildi Android 10. Hâttâ biri unknow adlı neye verilmiş. :))
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
android 10 da U takısı olacak
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
hımm tamamdır reis. Umarım dediğim gibi sorunların düzelir hayırlı ve stabil bir güncelleme gelir İNŞAALLAH .
Emre00
Active Level 6
Galaxy A
reis haklısın elime para bi geçsın direk iphone kalitesi