cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Level u Bluetooth kulaklık sorunu

(Topic created on: 02-02-2022 10:37 PM)
1460 Views
Bülent007
Active Level 1
Options
Galaxy A

2 gün önce a52 güncelleme sonrası Bluetooth kulaklığım medya ve video oynatmak istediğimde videolar oynatılamıyor.Members ile sorun hakkında görüşme yaptım telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm yinede sorunu çözemedim.

Kulaklığım başka telefonlarda çalışıyor 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Bülent007,

Güncelleme sonrası cihazınızda yaşanan sorunu incelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

4 Comments
Muzy3838
Beginner Level 2
Galaxy A
Sorunu nasıl çözdünüz? Şuan aynı sorun bende de var.
Bülent007
Active Level 1
Galaxy A
Çözemedim halen kafayı yiyeceğim
0 Likes
Bülent007
Active Level 1
Galaxy A
Güncelleme sonrası oldu aramada çalışıyor ama videolarda telefon donuyor videoları oynatmıyor
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Bülent007,

Güncelleme sonrası cihazınızda yaşanan sorunu incelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​