cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Klavye(A52s)

(Topic created on: 10-04-2022 02:12 PM)
450 Views
TheGreatOptimusPrime
Active Level 6
Options
Galaxy A

Herkese selamlar! 

Uzun süredir çözümünü bulmaya çalıştığım bir konu hakkında sizden yardım rica ediyorum.
Samsung klavyeye Türkçe sesli dil girişi tuşu ekleyemiyorum.Stock sesli dil girişinde Türkçe dil desteği yok.Samsung sesli dil girişini kapatmam tavsiye edildi ama o da işe yaramadı.Kapatınca sesli dil giriş butonu kayboluyor.Sesli dil girişini kullanırken klavye listedinde ayrı olarak Türkçe sesli klavyeyi seçmem gerekiyor.Gboard menüsündeki gibi en sağda mikrofon butonu Türkçe sesli dil girişi desteğini klavye üst menüsüne ekleyebilmenin yolu var mı? Sorun sesli dil girişi butonu ekleyememek değil,sorun Türkçe sesli dil girişini klavye üst menüsüne ekleyememek.Ekran alıntıları paylaşıyorum.

image

image

image

Lütfen gönderiyi iyi okuyun.
17 Comments
Solution
Cyber猫
Active Level 7
Galaxy A
Samsungun kendi klavyesinde sesli yazma olayı turkce olmuyor maalesef , gboard klavyesini bilemiyorum.Screenshot_20221004_140417_Samsung voice input_1000003432_1664881469.jpg
Galaxy A
Neden Samsung klavyede Türkçe sesli dil girişi desteği yok ki?
Ben de bunu anlamıyorum.A53 de bu var.
Cyber猫
Active Level 7
Galaxy A
Haklısın getirmeleri lazım , suan desteklenmiyor diyor bende mantık erdiremedim 🤔
netmat
Active Level 3
Galaxy A
Kesinlikle bence de büyük eksiklik...Türkiye gibi bir ülkede sin pazar payın çok büyük ama Türkçe yi önemsemiyorsun...Kendi uygulamamızda Türkçe sesli Girişi kullanamıyoruz..yazık çok yazık
Galaxy A
Kesinlikle katılıyorum.Samsung'un Türkiye'deki pazarı büyük,onun dışında 85 milyon resmi nüfusu olan bir ülkenin dilini eklememek o ülkeyi yok saymaktır.Üstelik yurtdışında da yaşayan Türk vatandaşları da var.
orkunemir
Active Level 7
Galaxy A
Para kazanmayı biliyorlar ama haklısınız sadece satalım gitsin gerisi boş
0 Likes
orkunemir
Active Level 7
Galaxy A
Uygulamalar doğrusun türkiyede sıfır hiç bir çalışma yok uyumayın
orkunemir
Active Level 7
Galaxy A
Modlar bu arada obje silgisi hakkında A52s için bir uğraşınız yada karşı tarafa isteklerimizi sunduğumuz acaba gelişmeler nelerdir bu konuda ugraşınız varmı
0 Likes