cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

İphone övücüler. ??

(Topic created on: 06-12-2023 12:43 AM)
485 Views
dinliyorum
Active Level 7
Options
Galaxy A
5 gun önce iphone 13 aldim sifir olarak ikinci cihazim da a52s tam 2 yillik cihaz birkez bile formatlamadim bunuda belirteyim bu zaman zarfinda.

Kardesim iki cihazlada islem yapiyorum uygulamalari arka plandan kapatip ayni wife uzerinde aciyorum samsung daha hizli aciyor youtube da video yuklemesi sayfa akiskanligi iphonu eziyor acik arayla. Kamera konusunda iphone baya onde ama a52 orta segment bir cihaz kamera kiyaslamasi adil olmaz s21-s22-23 ile kiyaslamak lazim ki bu saydigim cihazlarin hepsinin kamerasi iphondan iyi.
Android teki ozgurluk bu cihazda yok abi örnegin en basit örnek; yahu otomatik ekran parlakligi ayari ekran ayarlarinda yok mesela otomatik parlakligi acmak icin erisilebilirlige gircen de ordan bulcanda bu ve daha bir suru sacmalik abi biseyleri olmasi gerektigi yere degilde de baska baska yerlere neden koyarsin ki hangi mantik anlamadk guc bi örnek daha vereyim klavyesi o kadar sacma ki emoji tusu sol altta kocaman klavye kucucuk bisey yahu boyunu buyutemiyorsun o emoji yerini ordan kaldiramiyorsun. Eline gore klavye kullancaksan appstordan ikinci parti uygulama yuklemen lazim. Efendime soyleyim galeride en son cektigim fotograf en alt siraya kaydediliyor. Tarihe gore ayarla yok bi fotograf cekiyorum butun galerinin en altina inmem gerekiyor vs vs ben boyle sacma cihaz gormedim iphonu daha once kullandim 6s vardi ozamanlar yeni cikmisti satip androide donmustum sebebini simdi simdi hatirladim 30 k ya tel aliyorsun simdi 36k oldu aldiktan sonra ama 12k lik telefon kadar etmiyor cogu seyi cok sacma (alıskanliklar demeyin abi aliskanlikla alakasi yok mantik disi sacma sapan bir sistem anca özenti insanlarin gozunde buyuttugu hava atmak icin masaya koyup iphonum var demek icin aldigi özenti telefonudur iphone baskada bi cacigi yok. (İphone alana kadar elimdeki telefonu yavas saniyordum yeminle youtube girip video bile izlemiyorum iphone ile butun islerimi a52s ten hallediyorum sadece gorusmelerimi ondan yapiyorum okadar. Alacak arkadaslar benden soylemesi pismanlik yasaya bilirsiniz özellikle ekran deneyimi acisindan.
1 kac haftaya satacagim bende begenmiyorsan kullanma demeyin begenilcek pek bisey yok zaten cihazda kamera performansi ve hoparlorler haric gerisi vasat..

7 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxykerem
Active Level 7
Galaxy A
Bende aynı şekilde bi heves gidip iphone 13 aldım ve bende sizinkine çok yakın bir hayal kırıklığı yaşadım ve direk satıp samsunga geri döndüm. Dediklerinize katılıyorum.
Bu arada 13 almadan önce 60hz bir cihaz kullanıyordum ve 13 e geçince farkı olmadı ama 1 2 saat kadar 120 hz bir cihaz kullandım gerçekten sayfalar takır takır atlıyor gibi geliyor. O kadar paraya rağmen birde 60hz olması gerçekten hayal kırıklığı

View solution in context

Solution
Galaxy A
iPad kullanmışlığım oldu. O günden beri iOS kullanmak çok kolay diyenleri anlayamıyorum. Stabilize mi, kesinlikle. Ama kullanımı androidden kolay diyen android kullanmamış olabilir

View solution in context

Solution
Galaxykerem
Active Level 7
Galaxy A
Çok haklısınız evet stabilize ve tepkileri çok iyi ama yazılımı karmaşık ve boş

View solution in context

Solution
Galaxy A
Evet çözüldü o iş s22 ve üsütüne

View solution in context

Solution
ygtknca
Active Level 8
Galaxy A
İPhone iyi hoşta gerçekten arayüz çok ama çok gereksiz detaylı üstüne üstelik kapalı sistem pil performansı desen daha yeni yeni androide yaklaştı fiyatları desen çok uçuk arayüzün detaylı olması güzel ama aşırı karmaşık gerçekten ya genelde çevredeki arkadaşlarımın telefonlarından iPhone kullandım ama çok gereksiz bence ya içeriğinde o kadar saçma ayarlar var ki ne alaka diyorsun yani

View solution in context

Solution
ygtknca
Active Level 8
Galaxy A
Genelde tablet seçiminde ipad daha çok öneriliyor bende tablet alıcamda ipad önermezmisin dostum

View solution in context

Solution
Samsun-gtr
Expert Level 5
Galaxy A
Valla Apple 5 kuruş para vermedim vermemde..hiç bişe yok telefonda bı kaç animasyonla yüzen Ada muzen adayla göz boyuyolar ve menü gercekten çok karışık saçma bir arayüzü var..ve aşırı abartılı paralar yazık o paralara telefona 40 bin para veriyorsun 25 bini çöpe gidiyor ya . ..adam Apple almak için 50 binlira kredi çekiyor 80 olarak neredeyse geri odeyecek yapmayın gözünüzu seveyim..birde güvenli sistem diyorlar ya 🤣 🤣 telefonu yapan amerika ya..amerikayami guveniyon 🤣

View solution in context

9 Comments
Solution
Galaxykerem
Active Level 7
Galaxy A
Bende aynı şekilde bi heves gidip iphone 13 aldım ve bende sizinkine çok yakın bir hayal kırıklığı yaşadım ve direk satıp samsunga geri döndüm. Dediklerinize katılıyorum.
Bu arada 13 almadan önce 60hz bir cihaz kullanıyordum ve 13 e geçince farkı olmadı ama 1 2 saat kadar 120 hz bir cihaz kullandım gerçekten sayfalar takır takır atlıyor gibi geliyor. O kadar paraya rağmen birde 60hz olması gerçekten hayal kırıklığı
dinliyorum
Active Level 7
Galaxy A
Kredi kartindaki parayi nakite cevirmem lazimdi sirf o yuzden aldim satmak icin yani ayrica acayip hizli cihaz soyle boyle derler iphone menu arasinda gezerken bi uygulamaya girerken dahi o yavasligi hissediyorum kullanmak icin bi s23 alacagim gerisi hikaye benim icin
Solution
Galaxy A
iPad kullanmışlığım oldu. O günden beri iOS kullanmak çok kolay diyenleri anlayamıyorum. Stabilize mi, kesinlikle. Ama kullanımı androidden kolay diyen android kullanmamış olabilir
Solution
Galaxykerem
Active Level 7
Galaxy A
Çok haklısınız evet stabilize ve tepkileri çok iyi ama yazılımı karmaşık ve boş
Solution
ygtknca
Active Level 8
Galaxy A
Genelde tablet seçiminde ipad daha çok öneriliyor bende tablet alıcamda ipad önermezmisin dostum
dinliyorum
Active Level 7
Galaxy A
Evet sosyal medyada stabil bir cihaz ama bildigim kadari ile samsung da s22 serisinden itibaren bu işi çözdu
Solution
Galaxy A
Evet çözüldü o iş s22 ve üsütüne
Solution
ygtknca
Active Level 8
Galaxy A
İPhone iyi hoşta gerçekten arayüz çok ama çok gereksiz detaylı üstüne üstelik kapalı sistem pil performansı desen daha yeni yeni androide yaklaştı fiyatları desen çok uçuk arayüzün detaylı olması güzel ama aşırı karmaşık gerçekten ya genelde çevredeki arkadaşlarımın telefonlarından iPhone kullandım ama çok gereksiz bence ya içeriğinde o kadar saçma ayarlar var ki ne alaka diyorsun yani
Solution
Samsun-gtr
Expert Level 5
Galaxy A
Valla Apple 5 kuruş para vermedim vermemde..hiç bişe yok telefonda bı kaç animasyonla yüzen Ada muzen adayla göz boyuyolar ve menü gercekten çok karışık saçma bir arayüzü var..ve aşırı abartılı paralar yazık o paralara telefona 40 bin para veriyorsun 25 bini çöpe gidiyor ya . ..adam Apple almak için 50 binlira kredi çekiyor 80 olarak neredeyse geri odeyecek yapmayın gözünüzu seveyim..birde güvenli sistem diyorlar ya 🤣 🤣 telefonu yapan amerika ya..amerikayami guveniyon 🤣