cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy a70t Smart View televizyona bağlanmıyor

(Topic created on: 01-21-2023 09:09 PM)
543 Views
cemileme
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Android televizyonum var Samsung a70 telefonumla Smart View ile bağlanmak istiyorum TV'yi görmüyor Bir başkasının akıllı telefonuyla bağlanıyor Fakat benim telefonda bu olmuyor son güncellememiz mevcuttur buna rağmen Smart View televizyonumu görmüyor bununla ilgili ne yapabilirim Smart'ı nasıl güncelleyebilirim

3 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İkisinde de bu özelliğin olması gerekiyor veya "all Share,miracast,screen mirroring" uygulamalarını da deneyebilirsiniz.(bu uygulamalar cihazların orjinallerinde var vd uygulamalar ne kadar stabilize çalışıyordur bilmiyorum)
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba. Telefonunuzun veya tabletinizin bildirim paneli üzerinden Smart View özelliğini açıp aktif hale getirin cihazınızın ekranında televizyonunuzun ismi gözükür ise televizyon isminin olduğu yazıya tıklayın televizyonunuza uyarı gelirse onaylayın bildiğim şekilde bu yöntem ile kablosuz olarak Smart View ile mobil cihaz ekranı televizyona yansıtılabiliyor diye biliyorum. Eğer yapamazsanız Samsung Müşteri hizmetlerini arayın bu konu hakkında destek alın. 4447711 not. Bu işlemi gerçekleştirebilmeniz için telefonunuzun veya tabletinizin bu özellikleri desteklemesi gerekiyor televizyonun da bu özellikleri desteklemesi gerekiyor.
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba cemileme,

Bu durum için aşağıda yer alan adımları kontrol edebilirsiniz:

• Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

• Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki filtreleme ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Smart View > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

• Farklı bir cihaza bağlantı gerçekleştirmeyi deneyebilirsiniz.

• Cihazınızda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Verilerinizi Microsoft OneDrıve'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde üç nokta > OneDrıve ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri öğesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.

2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Teşekkürler.
MOD