- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-31-2020
12:37 PM
(Last edited
12-31-2020
12:40 PM
by
User0000002
) in
Merhaba, Samsung Galaxy A20 kullanicisiyim bir süredir. Ve yaklaşık 10 gündür cihazımda şarj %5 olunca şarja takmama rağmen ya kapanıyor, ya da yine %5 düzeylerinde takarken %2lere düşüyor. Muhtemelen bunun son gelen güncellemeden kaynaklı yaşandığını düşünüyorum. Aynı cihazdan evde 1 kişi daha kullanıyor ve o da aynı sıkıntıdan aynı anda muzdarip oldu. Bu konunun çözümü için geri dönüşünüzü acil bir şekilde bekliyorum.
Solved! Go to Solution.
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2020 01:58 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2020 02:41 PM in
Galaxy AÇözümsüz kalacakmışız gibi..
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2020 02:38 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2020 02:41 PM in
Galaxy AMuhtemelen gelecek cevap diğerlerinden farklı olmayacak yazılımsaldır fabrika ayarlarına çevirin diyecekler..

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2020 05:59 PM (Last edited 12-31-2020 06:00 PM ) in
Galaxy AMerhaba Veysel23,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip ederek "Güç/Batarya/Şarj" bölümüne giriş yapabilirsiniz.

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »