cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

🔴 📌 Güncel ACİL Samsung Galeri Sorunu ‼️ Modlar da ilgilensin bununla

(Topic created on: 05-08-2025 09:25 PM)
578 Views
_Haftanin_
Active Level 7
Options
Galaxy A
Arkadaşlar sizde bunu yaşıyor musunuz? Play Store'a girdikten sonra (Altta fotoğrafta da olduğu üzere) tuhaf bir şekilde Bu uygulama artık cihazınızla uyumlu değil hatası veriyor. Ayrıca da bu uyarıyı vermesinde başka bir tuhaflıksa bunu Galaxy Store'dan güncelleme almış gözükmesine rağmen diyor. Ne anlıyorsunuz bundan Cevaplarınız gerçekten önemli olacak. (CİHAZIM A55 5G dir) Uygulama nerden kurulu onu da bilmiyorum üstelik ama Galaxy Store'da kurulu gözüküyor Play Store'da da. Galaxy Store'dan da kurulmuş olabilir Play Store'dan da bunu bilemiyorum. Ne zamandan beri böyle emin değilim. Eğer çoğunuzda bu böyleyse bu sorun başka yerlere sonradan evrilebilir. Sonuçta bize ait şeyleri içerisinde bulunduruyor. Yarın bir Uygulama desteklememesi halinde azımsanmayacak olumsuzluk yaşanır...

image

47 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung cogu uygulamaları aynı sadece galaxy store izin veriyor
0 Likes
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy A
Nasıl çoğu aynı diğerlerinde bakmıştım böyle hata vermiyor? Diğer kişilerde de mi böyle hata veriyor. Daha önce kimsede olduğuna dair karşılaşmadım??
0 Likes
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy A
İzin vermiyor derken Play Store'da yüklü değil bakımından mı söyledin? Sende hangisinden yüklü görünüyor Bir bilgin var mı?
0 Likes
KerimKılınç
Active Level 10
Galaxy A
Şimdi baktım bende'de aynı yazı var. 😂(A55)
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy A
🔴 🔴 📌 İlginç ve Tedirginlik verici birşey. Modların bunu öğrenmesi gerek. Arkadaşlar biliyorum ama önemsenemeyecek birşey değil yaşayan kişilerden birkaç kişi de paylaşırsa duyurulmuş olur biran önce. Evet aynı konu birden fazla kez paylaşılacak bu benim hoşlanmadığım şey ama önemsiz değil. Önemli birşey bu.
0 Likes
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy A
Cihazın A55 miydi ?
0 Likes
KerimKılınç
Active Level 10
Galaxy A
Evet.
sezgin24
Active Level 5
Galaxy A
Hiçte önemli değil
0 Likes
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy A
Nasıl değil Hayatımız içinde diyebiliriz bunun ..
0 Likes