cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy A11 Android 13!?

(Topic created on: 09-04-2022 11:19 AM)
544 Views
furk4n
Active Level 5
Options
Galaxy A
Samsung galaxy A11 Android 13 alabilir inşallah gelir. 
image

17 Comments
by35
Active Level 8
Galaxy A
Giriş seviyesi telefona 2 Android güncellemesi verir mi Allah aşkına mantıklı düşün telefon patates olur direk samsung şirketine fazla güvenme bir çok telefonu güncelleme ile patatese çevirmiştir
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy A
Giriş seviyesi olarak A13 ve M13'den bahsettiğini düşünüyorum, evet öyleler. Ancak 2 yükseltme alacaklarını samsung bile açık açık belirtirken sizin almaz demeniz komik, ek olarak hadi bunu böyle diyorsunuz, önceki seriler nasil aldı acaba? M10, M11? 2 yükseltme aldılar?
Yani, bir şey deme gereği pek yok gibi 😂

Samsung istese çok fazla cihazı kastırmadan çalıştırabilir, ki ben Android 12'den çok memnun kaldım, inanın, arayüzde kasma olmuyor. Sadece ilginç şekilde şarj azken kasıyor performansı mi kısıyor anlamadım, %10 ve altında falan ciddi takılmaya başlıyor.

Son güncellemenin her zaman patatese çevirdiğini düşünmüyorum sizin gibi. Android 11, 12 den kötüydü bende, 3.1.1 sonrasında biraz oturtuldu iyi hale geldi. Ama 4.1 kadar değildi tabii, ancak yine de son sürümler iyiydi performans olarak. Tabii Android 12 de daha da iyi.

by35
Active Level 8
Galaxy A
güncellemelerde Yeni özellikler gelir her işlemcinin de bir kapasite vardır Samsung istediğini yapsın telefonun işlemcisi Ram ve hafıza kaldırmazsa Samsung ne yapabilir buna asıl sen komik olma
0 Likes
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy A
6 GB RAM ve 8 çekirdek 2 ghz işlemci mi yetersiz?

hiç güleceğim yoktu 😂

Ek olarak, okuduğunu anlamadığın da belli, ben de diyorum ki, gelen o özellikleri düzgün optimize etseler çok rahat kaldıracak..
0 Likes
by35
Active Level 8
Galaxy A
Yav he he
0 Likes
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy A
😂
0 Likes
Anonymous